Profit by Design®

Succesvolle websites & online marketing

Wij ontwerpen ook graag digitale winst voor jouw bedrijf

Wat we doen
Vrijdagonline Whitepaper

Online winst voor jouw organisatie.

Jullie zijn op zoek naar een internetbureau in Noord Nederland dat jullie naar het volgende online niveau helpt. Jullie website moet anders en beter. De online marketing kan ook succesvoller. Met ruim 10 jaar ervaring en door goed na te denken én hard te werken zorgen wij samen met jou dat jullie meer online winst behalen. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen winstgevende websites, webshops en online marketing campagnes.

 • Ruim 10 jaar ervaring

 • 13 specialisten

 • Google Partner sinds 2013

 • Unieke PRFT® werkwijze

 • Winstgevend sinds 2010

 • Beoordeeld met een 9.2

Diensten
Icon Websites

Websites

100% op maat ontwikkelde websites voor ambitieuze organisaties. Bedacht, ontworpen en ontwikkeld door ervaren specialisten. Uiteraard in geweldige Open Source software.

Icon Online Marketing 3

Webshops

Wij ontwikkelen webshops die er fantastisch uitzien, goed converteren en bezoekers laten terugkeren. Uiteraard voorzien van een state-of-the-art e-commerce CMS.

Iocn Online Marketing 1

Online marketing

Met goed doordachte en perfect ontwikkelde Google Ads campagnes, zoekmachine- en conversieoptimalisatie campagnes zorgen we voor meer rendement.

Powerpoint presentatie

In onze uitgebreide Powerpoint presentatie nemen we je mee langs ons team, onze kernwaarden, onze PRFT® werkwijze en dienstverlening.

Hoe we werken

Effectieve PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® werkwijze zorgen we ervoor dat alle webdesign- en online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. Lees meer

 • Stap 1

  Plattegrond

  In de plattegrond brengen we jullie huidige online situatie in kaart. Wie is je doelgroep, wat zijn je USP's, wat gaat er online wel goed en wat niet. Waar is de online winst te behalen?

 • Stap 2

  Route

  In dit onderdeel beschrijven we waar we samen online naar toe willen. Wat willen we concreet bereiken en wanneer willen we daar zijn. Met SMART doelstellingen zetten we samen de route naar een succesvolle online strategie uit.

 • Stap 3

  Formule

  De huidige en gewenste situatie zijn bekend. In de formule fase bedenken en beschrijven we de online ideeen om de geformuleerde doelstellingen te gaan halen. Denk aan kanalen, vormgeving, functionaliteiten en content.

 • Stap 4

  Techniek

  In de techniek fase onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we de functies en mogelijkheden die we bedacht hebben. Het uiteindelijke resultaat wordt duidelijk zichtbaar in een solide online presentatie.

Over ons

GESCHIEDENIS

Meer dan 10 jaar betrouwbaar 

Bijna iedereen die we spreken vraagt: "Waarom heten jullie VrijdagOnline?". De naam hebben we in 2010 gekozen op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel. De naam heeft een positieve lading (bijna weekend), klinkt ambitieus en blijkt heel erg goed te onthouden zijn.

Sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels bedienen we MKB organisaties in heel Nederland, zijn we drie keer verhuisd en werken we met een gezellig team van 13 mensen vanuit ons hoofdkantoor in Groningen.

Tools

Maatwerk functionaliteiten

Webapplicaties | API koppelingen | Portals | Formulieren

Jullie website wordt pas écht indrukwekkend als we er voor zorgen dat de functionaliteiten in de website zijn afgestemd op de behoeften van jullie bezoekers. Deze bedenken en ontwikkelen we op maat voor jullie doelgroep. Denk hierbij aan rekentools, inlogmogelijkheden, configurator functionaliteiten en portalen. 

Shutterstock 1715874976

Landelijke SEO topscores

Klant
De Hypotheek Makelaar
Jaar
2019
Categorie
SEO
Mentorplus

Waardevolle leads uit de regio

Klant
MentorPlus
Jaar
2019
Categorie
Google Ads

Professioneel & ervaren

Wij zijn te omschrijven als een professioneel team van ervaren specialisten op het gebied van webdevelopment en online marketing. We zijn jong, dus spreken jou aan met 'je' en pakken liever de telefoon dan dat we een mailtje sturen.

We geven je graag advies, maar je moet wel luisteren. Afspraak is afspraak en deadlines zijn heilig. Echter doen we ons werk liever RUSTIG en goed dan gehaast en slordig. We vinden het fantastisch om samen uit eten te gaan om de behaalde successen te vieren.

DSC37080683
Vrijdagonline Whitepaper

Kostenindicatie ontvangen?

Wil je een kostenindicatie ontvangen en wat meer weten over onze webdesign en online-marketing diensten? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven hieronder:

Offerte aanvragen