Adverteren in Google Adwords

Wij verzorgen jouw toppositie in Google

Adwords uitbesteden


Al meer dan 100 ondernemers hebben ervoor gekozen om hun Adwords campagne aan ons uit te besteden. Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van Adwords campagnes voor verschillende bedrijven. Hierdoor kunnen we betere campagnes opzetten dan veel van onze klanten zelf zouden kunnen. Door de Adwords campagne uit te besteden besparen ze geld, halen ze hogere conversies en meer orders en leads uit hun website. Daarnaast krijgt elke klant elke maand van ons een uitgebreide en duidelijke rapportage van de behaalde resultaten. 

Klikt op de eerste 2 resultaten

80%

Klikt op het 3e en 4e resultaat

15%

Klikt op de resultaten 5 t/m 10

5%

Officieel Google Partner

Wij zijn officieel Google Partner. Dat betekent dat onze Adwords specialisten elk jaar hun Adwords examens moeten afleggen. Hiermee garanderen we kwaliteit campagnes tegen minimale kosten.

 

Ontvang ons informatiepakket

Binnen 4 uur laten we je per mail weten wat we kunnen wat dat kost:

 • Bovenaan in Google
 • Alleen betalen voor resultaat
 • Meer bezoekers
 • Hogere conversies
 • Ruim 100 campagnes online!
 • Persoonlijk advies & maatwerk

Wij beheren al meer dan 100 adwords-campagnes voor verschillende MKB ondernemers

 

Geen lange en moeilijke contracten!

Wanneer je een adwords-abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft. Immers bouwen wij de gehele campagne voor je, stellen we rapportages in en optimaliseren we elke maand jouw campagne. Dat kost ons de eerste maanden meer tijd (en dus geld) dan het ons oplevert, maar hiermee kunnen we laten zien wat we kunnen

Minder kosten, meer leads

We zien heel vaak dat ondernemers zelf een Adwords account hebben proberen in te richten en dit helaas helemaal verkeerd hebben gedaan. Ze adverteren in de verkeerde regio, met te brede zoekwoorden en geven geld uit aan onnodige kliks. Door de campagne bij ons onder te brengen weet je zeker dat we alles goed inrichten en dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Adwords rapportage toolTransparante rapportages & meekijken

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan het Google Adwords account zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de campagne hebben ingericht.

Daarnaast hebben we een zeer overzichtelijk live rapportgedashboard waarmee je 24/7 een zeer duidelijke rapportage over de live resultaten kan inzien. Deze rapportage haalt de gegevens niet alleen uit Adwords, maar we koppelen ook Google Analytics en Google Console voor je zodat je ook kan zien hoe je website presteert in de organische resultaten.

Voor de zekerheid sturen we je deze rapportage elke maand even per mail zodat je niet vergeet te kijken hoe het gaat.

Onze voordelige Adwords pakketten

 

Small 350

Medium 500

Large 1000

Set-up fee

GRATIS

GRATIS

GRATIS

Advertentietegoed per maand

€ 220,00 p/m

€ 315,00 p/m

€ 700,00 p/m

Dat is per dag

€ 7,23

€ 10,36

€ 23,00

Beheervergoeding

€ 130,00 p/m

€ 185,00 p/m

€ 300,00 p/m

Max. advertentiegroepen

4

8

16

Max. Advertenties

8

16

32

Max. Trefwoorden

40

80

160

Dekking

Regionaal

Regionaal

Landelijk

Minimale looptijd *

3 maanden

3 maanden

3 maanden

Rapportage Dashboard & mail

Inbegrepen

Inbegrepen

Inbegrepen

Prijs vanaf

€ 130,00 p/m

€ 185,00 p/m

€ 300,00 p/m

 

 Info aanvragen

 Info aanvragen  Info aanvragen

* Na 3 maanden is je pakket gewoon per maand opzegbaar

Hoe werkt adverteren in Google Adwords?

Met een Google Adwords campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt, en betaal je slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt.

adverteren in google

De prijs voor een klik varieert van Eur 0,01 tot Eur 1,50 per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

Wat wij voor je doen

Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Wij nemen al het werk uit handen:

 • Opzetten Google Adwords account
 • Koppelen Google Analytics
 • Koppelen Google Search Console
 • Aanmaken doelen in Google analytics
 • Instellen campagne(s)
 • Landingspagina op je website instellen
 • Ontwikkelen advertentieteksten
 • Instellen zoekwoorden
 • Bijhouden conversies & CTR
 • Optimaliseren campagne
 • Rapportage (Live rapportage dashboard)

Met een Adwordscampagne via VrijdagOnline.nl weet je zeker dat je direct effectieve leads en offerteaanvragen binnenkrijgt.Uiteindelijk is uiteraard het doel dat je er meer uithaalt dan er in stopt. Net als wij dat doen met Adwords!


vanaf € 350,- per maand

Vanaf € 350,- per maand (incl. € 110,- klikbudget voor Google) richten we je Adwordscampagne in en monitoren we maandelijks je resultaten. Elke maand sturen we je campagne bij om de resultaten verder te verbeteren. Daarnaast betaal je aan Google voor de clicks op je advertenties. We hebben een Small pakket voor kleine regionale campagnes en een Large pakket voor grotere landelijke campagnes. Ook wanneer je speciale maatwerk wensen hebt voor een grotere maatwerk campagne kan je bij ons terecht.

1: Onderzoek & analyse
Waar gaan we ons op richten

We beginnen met een analyse van de mogelijkheden. Welke trefwoorden zoekt jouw doelgroep nu echt op en hoeveel concurrenten richten zich op dezelfde doelgroep.

2: Opzetten & inrichten
We stellen alles optimaal in

We zetten je gehele Adwordsaccount voor je op, stellen de trefwoorden en advertenties voor je in en zorgen ervoor dat de conversies worden gemeten.

3: Monitoren & optimaliseren
We sturen continu bij

We sturen continu bij. Levert een trefwoord geen leads op? Dan zetten we hem uit. Een goed lopende advertentie optimaliseren we voor hogere posities.

Meer informatie over onze Adwords pakketten?

085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Adwords & Online marketing in heel Nederland!