Umbraco Website

Nieuwe huisstijl voor Luxius

Inclusief indrukwekkende en moderne nieuwe website.

  • Branche: Bouw & installatie

  • Diensten: Advies, Design, Development, Marketing

  • Platform: Umbraco CMS

Uniek en tijdloos

Luxius gaan iedere uitdaging aan en realiseren een uniek en tijdloos interieur. Dit deden ze al eerder voor jachten, business lounges, kantoorpanden, hotels, restaurants en sportcomplexen. Zij dagen je uit: ontdek wat de expertise van Luxius voor jou kan betekenen. Met hoogwaardige armaturen creëren ze in iedere ruimte de perfecte combinatie van licht en design.

De uitdaging

Dekko Lightning wilde een geheel nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe huisstijl en bijpassende website. Het gehaal moest strak, fris, stoer en vooral luxe overkomen.

De oplossing

Na een uitgebreide intake en brainstormsessie zijn onze vormgevers aan de slag gegaan om een geheel nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Hieruit kwam een compleet brandbook met logo, fonts, kleuren en iconsets. Nadat de huisstijl stond, hebben we de nieuwe website bedacht, ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klant. Het resultaat is een frisse portfoliosite dat naadloos past bij de nieuwe huisstijl.

Luxius

Inspired by Light

Jarenlang stonden ze bekend onder de naam van de fabriek en hun eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu ze vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. Ze wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van hen: Luxius.Luxius 2 Luxius 3 Luxius3 Luxius 4
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.

Kennis maken?