Umbraco Website

Waardevolle leads uit de regio

  • Branche: Onderwijs / Opleiding

  • Diensten: Advies, Marketing

  • Platform: Google Ads Search

MentorPlus helpt vastgelopen jongeren weer successen te behalen. MentorPlus biedt hulp op maat aan kinderen, jeugdigen en jongvolwassen met leer- en sociaal-emotionele problemen.

De uitdaging

MentorPlus is gespecialiseerd in onderzoek en begeleiding. De verschillende typen onderzoek (dyslesxie-, dyscalcullie-, intelligentieonderzoek) en het uitbrengen van schooladvies staan centraal in deze campagne. Deze diensten moeten vindbaar zijn in de omgeving van Brielle.  Het doel is om het aantal inschrijvingen op de website van MentorPlus én het aantal contactopnames te verhogen. Kortom, meer waardevolle leads in uit de regio!

De oplossing

Onze specialisten hebben vooraf uitgebreid concurrentie- en zoekwoordonderzoek gedaan. Hierdoor hebben we vanaf de start de juiste (uitsluitings)zoekwoorden en budgetten kunnen gebruiken. Daarna hebben wij verschillende search campagnes gebouwd die gericht zijn op de verschillende typen onderzoek. Hierbij is onder andere middels geotargetting de focus gelegd op specifieke regio's waar mogelijke leads zich moeten bevinden. Uiteraard zijn er ook proactief regio's uitgesloten om budgetversplling tegen te gaan. Uiteraard zijn de demografische gegevebs van de doelgroep zo specifiek mogelijk ingesteld.

De resultaten

De resultaten worden door onze specialisten gemeten via GA4 en GTM. De campagnes resultereren in waardevolle leads uit de juiste regio. Wekelijks komen er vele, nieuwe aanvragen binnen. De campagnes zijn zo'n  succes dat Mentorplus haar campagnes regelmatig pauzeert wegens de enorme aantallen aanvragen. 

Resultaten Campagne MentorPlus

Aantal klikken

124%

Conversies

320%

Kosten per conversie

87%

Online Marketing Specialist DSC38300804 1

Meer weten? Neem contact op

Caitlin Robaard

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.

Kennis maken?