Umbraco Website
  • Branche: (Semi) Overheid

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

PDO is aangesloten bij de Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen (CMHF). De CMHF is op haar beurt weer aangesloten bij de VcP (Vakcentrale voor Professionals). Binnen de CMHF maakt PDO, samen met een aantal andere verenigingen, deel uit van CMHF-Overheid.

De uitdaging

PDO had een verouderde website en wilde een nieuwe laten ontwerpen en bouwen. Daarbij moest er een afgeschermd ledengedeelte komen, waar leden hun gegevens kunnen bijwerken en zich kunnen aanmelden op activiteiten. Daarbij moest er een API koppeling gerealiseerd worden die de leden uit de portaal synchroniseert met de leden in e-boekhouden.

De oplossing

Na een uitgebreide brainstorm en intake hebben we een uitgebreid plan van aanpak geschreven, waarbij we de mogelijkheden en functionaliteiten voor de website en de portaal in kaart hebben gebracht. In enkele sprints hebben we vervolgens de wireframes ontwikkeld en hebben onze vormgevers een nieuw fris design ontworpen. Onze engineers hebben gezorgd voor de portaal functionaliteiten en de koppeling met e-boekhouden.

Registreren

Registreren, goedkeuren, inloggen

Op de website van PDO kunnen toekomstige leden zich aanmelden als lid. Hierbij geven ze altijd de benodigde informatie en kunnen de aanmeldingen makkelijk worden goedgekeurd door de organisatie.

Nadat het aspirant lid is goedgekeurd ontvangt hij automatisch een welkomst- en activatie e-mail waarmee hij kan inloggen in de portaal omgeving.

Gepersonaliseerde mijn-omgeving

Eenmaal ingelogd kunnen de leden hun eigen gegevens wijzigen, hun persoonlijke documenten bekijken en downloaden, jaarverslagen, statuten en algemene documenten bekijken en downloaden.

API koppeling

Elk lid heeft een directe koppeling met e-boekhouden, waardoor - wanneer hij zijn lidmaatschap beëindigd - dit na controle automatisch wordt verwerkt in e-boekhouden. 

Mijn Omgeving
Screencapture Pdo Cmhf Nl 2023 03 08 14 22 38
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.