Umbraco Website

NL-Housing

Vindbaar voor expats en buitlandse werknemers

  • Branche: Zakelijke dienstverleners

  • Diensten: Marketing

  • Platform: Zoekmachineoptimalisatie

NL-Housing is sinds 2012 gespecialiseerd in all-in huisvesting van expats en buitenlandse werknemers. Als verhuurmakelaar verzorgen zij volledig gemeubileerde woningen, appartementen en kamers voor tijdelijk personeel uit het buitenland.

De SEO uitdaging

NL-Housing zocht voor de lange termijn een strategische SEO partner om hun beschikbare woningen beter vindbaar te maken in de regio Noord Nederland. NL-Housing wil hierbij twee doelgroepen bereiken: bedrijven die huisvesting zoeken én de expats die zelf opzoek gaan naar een tijdelijke woning. De nieuwe SEO content moet daarom in het Engels en Nederlands geoptimaliseerd worden. 

De SEO oplossing

Op basis van bovenstaande wensen en onze specialistische kennis zijn we gestart met een zoekwoordenonderzoek om te achterhalen met welke termen de doelgroep in Google zoekt. Op basis van zoekvolumes, relevante on-site factoren en concurrentie is een plan gemaakt: VrijdagOnline verzorgd maandelijks nieuwe SEO content en relevante backlinks. De resulaten worden maandelijks geëvalueerd. 

Neh Screen Portfolio

Backlinks & meertalige content

Jarenlange, effectieve samenwerking

Door de succesvolle samenwerking tussen NL-Housing en onze SEO specialisten werken wij inmiddels jarenlang aan hun topposities. Onze specialisten schrijven én plaatsen de pagina's online.

Inmiddels hebben wij tientallen SEO pagina's geschreven en meer dan honden relevante backlinks verzorgd.

 

Resultaten zoekmachine optimalisatie

Top 10 posities

72%

Organische bezoekers

170%

Relevante Backlinks

135

Online Marketing Specialist DSC38300804 1

Meer weten? Neem contact op

Caitlin Robaard

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.

Kennis maken?