Umbraco Website

De Hypotheek
Makelaar

Topscores in hevig concurrende hyptheek-markt

  • Branche: Finance

  • Diensten: Advies, Marketing

  • Platform: Zoekmachineoptimalisatie

De Hypotheekmakelaar is een belangrijke speler op het gebied van execution only hypotheken. Met een exection only hypoheek kan je zelf een hypotheek afsluiten zonder de kosten van hypotheekadvies. Dit is handig als je zelf veel verstand hebt van hypotheken, geld wil besparen en/of zelf verantwoordelijk wil zijn voor de keuze van je hypotheek. 

De SEO uitdaging

De Hypotheekmakelaar wil graag organisch vindbaar worden op termen gerelateerd aan execution only. Het streven is om op dergelijke zoekwoorden een top drie positie te behalen. Dit komt er in de praktijk op neer dat zij moeten concurreren met een aantal grote, bekende banken/partijen die ook op soortgelijke zoektermen gevonden willen worden. Deze uitdaging willen onze SEO specialisten graag aangaan!

De SEO oplossing

Allereerst starten we met een zoekwoord- en concurrentieonderzoek. We voeren een 0-meting uit zodat we precies weten waar we aan toe zijn. Daarna focussen onze specialisten zich op on-site optimalisatie om alle SEO aspecten op de website optimaal in te stellen. Denk hierbij aan optimalisatie van content, afbeeldingen, interne linkbuildingen en meta-data. De branche waarin de Hypotheekmakelaar zich bevindt is hevig qua concurrentie. Daarom blijven wij tot de dag van vandaag backlinks verzamelen om de hoge posities in de zoekresultaten te behouden. 

DSC37960771 1

Organische top-posities!

Top drie posities voor alle belangrijke zoekwoorden

De Hypotheekmakelaar heeft ondanks de hevige concurrentie topposities behaald. Inmiddels is er sprake van een langdurige samenwerking. Hierbij werken we maandelijks aan off-site optimalisatie en hebben wij inmiddels meer dan 200 relevante backlinks gerealiseerd. Dit heeft geresulteerd in top drie scores voor alle belangrijke zoekwoorden!

Kennis maken?