Umbraco Website

Online marketing

Online meer winst behalen met online marketing

Online Marketing
Online marketing
Knokken voor <span id="leadinfo-company" span class="oranje">mooie resultaten</span>

Knokken voor mooie resultaten

Het échte werk begint pas als je website op maat of webshop online staat. Dan gaan wij als online marketing bureau de bezoekers monitoren, campagnes lanceren, conversies meten, A/B testen en optimaliseren. Ons dedicated online marketing team staat je met raad én daad bij op het gebied van SEO, SEA en CRO. Samen gaan we online winst behalen!

 • Betrokken consultants

 • Full Service Bureau

 • Unieke PRFT® werkwijze

 • Koppeling met GA4

 • Koppeling met GTM

 • Periodieke rapportages

Diensten
Icon Loop 40X40

SEO

Zoekmachineoptimalisatie

Beter vindbaar in de organische zoekresultaten

Met maandelijkse optimalisaties zorgen onze specialisten voor een sterke en converterende aanwezigheid van jullie website in Google.

Atomen 40X40

SEA

Google Adverteren

Converterende advertenties met Google Ads

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te adverteren op belangrijke trefwoorden in de betaalde resultaten boven in Google.

Vinkje 40X40

CRO

Conversieoptimalisatie

Bezoekers omzetten in waardevolle leads

Na een grondige analyse van jouw bezoekers en website weet je precies wat we kunnen doen om van jouw bezoekers échte leads te maken.

Online marketing bureau met experts

Ons online marketing team bestaat uit verschillende soorten specialisten. Onze SEO experts weten alles over zoekmachine optimalisatie. Onze Google Ads specialisten kennen Google Ads door en door en onze CRO specialisten weten hoe je van een bezoeker een lead maakt. Samen met onze ontwikkelaars vormen zij het perfecte team om samen meer online winst te behalen.

DSC38300804
Hoe we werken

Effectieve PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® werkwijze zorgen we ervoor dat alle webdesign- en online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. Lees meer

 • Stap 1

  Plattegrond

  In de plattegrond brengen we jullie huidige online situatie in kaart. Wie is je doelgroep, wat zijn je USP's, wat gaat er online wel goed en wat niet. Waar is de online winst te behalen?

 • Stap 2

  Route

  In dit onderdeel beschrijven we waar we samen online naar toe willen. Wat willen we concreet bereiken en wanneer willen we daar zijn. Met SMART doelstellingen zetten we samen de route naar een succesvolle online strategie uit.

 • Stap 3

  Formule

  De huidige en gewenste situatie zijn bekend. In de formule fase bedenken en beschrijven we de online ideeen om de geformuleerde doelstellingen te gaan halen. Denk aan kanalen, vormgeving, functionaliteiten en content.

 • Stap 4

  Techniek

  In de techniek fase onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we de functies en mogelijkheden die we bedacht hebben. Het uiteindelijke resultaat wordt duidelijk zichtbaar in een solide online presentatie.

Waarom je kiest voor VrijdagOnline

VrijdagOnline is een gespecialiseerd online marketing bureau. Wij helpen bedrijven sinds 2010 met het groeien van hun online aanwezigheid door middel van onze succesvolle online marketing diensten. Omdat we zelf dagelijks bezig zijn met het bouwen en optimaliseren van websites en webshops weten we waar we het over hebben. Wij zien precies waar het mis gaat of waar het nóg beter kan.

Wij bouwen graag een duurzame relatie op met onze klanten en nemen daarom uitgebreid de tijd om de lopende online marketing campagnes én de resultaten te bespreken. Daarom krijg je als klant altijd een vaste specialist toegewezen, die je het hemd van het lijf mag vragen over alles wat je wil weten over online marketing. Onze specialisten zijn hoog opgeleid en altijd up-to-date met betrekking tot de nieuwste online trends. Er is niets dat zij niet weten als het gaat om online marketing!

online marketing bureau leadinfo
Hella Portret
Online Marketing Whitepaper

Online Marketing Whitepaper

Ben je benieuwd hoe wij met onze unieke PRFT® werkwijze van jouw online campagnes een succes gaan maken? Download dan onze Online Marketing PRFT® whitepaper (PDF).

Nog meer bewijs nodig?

We begrijpen uiteraard dat je eerst graag resultaat ziet, voordat je besluit of je jouw online marketing bij VrijdagOnline onderbrengt. Daarom hebben we een aantal cases geschreven die precies laten zien wat wij voor onze klanten hebben bereikt.

Officieel Google Partner

Wij zijn officieel Google Partner. Dat betekent dat onze online marketing specialisten ieder jaar online marketing examens af moeten afleggen. Hiermee garanderen we kwalitatief fantastische campagnes tegen minimale kosten.

Kennis maken?