Offerte aanvragen

Website laten maken Dwingeloo

Professionele website met CMS: € 950,-

Zelfs vindbaar in Dwingeloo!

Zoek jij iemand die voor jou een professionele website kan maken in Dwingeloo en geheel naar jouw wens? VrijdagOnline doet dat voor jou! Ondanks dat wij gevestigd zijn in Groningen, bouwen wij dagelijks websites voor bedrijven in heel Nederland. Onze prijzen zijn laag en ons beheerssysteem is er voor gemaakt dat jij zelf je teksten en afbeeldingen makkelijk kan aanpassen. Om deze redenen loopt de communicatie via telefoon en e-mail en is op bezoek komen niet nodig. Het systeem is zo simpel en onze websites zijn meteen klaar voor het web.  Laat dus snel je website maken bij VrijdagOnline voor slechts €950,- (en €15,- per maand voor dagelijkse back-ups, service en updates).

Meer dan 28 ondernemers uit Dwingeloo gingen je voor

Alles inbegrepen voor slechts € 950,-

Alle modules die wij bieden zijn inbegrepen in het pakket. Geen gedoe dus met extra kosten en dergelijke. Onze modules zijn divers, van fotoboeken tot formulieren. Voor ieder wat wils. Je kan dus zelf kiezen of je gebruik wilt maken van die modules of niet. Je krijgt een complete website met een professioneel design en 5 pagina's die wij voor jou aanmaken (en vullen met jouw tekst). Zelf kan jij onbeperkt pagina's aanmaken en teksten en afbeeldingen toevoegen en wijzigen. 

Zelf website aanpassen, waar je ook maar bent in Dwingeloo

Waar je ook maar bent, op het Dwingeloerveld of misschien in het Cinedome, je kan zelf je teksten en afbeeldingen aanpassen. Ook kan je zelf knoppen toevoegen, filmpjes en nog veel meer wijzigen. Daarnaast kunnen jouw klanten of bezoekers ook waar zij ook maar op dat moment zijn jouw website in perfecte weergave zien op zijn of haar mobiele apparaat. Onze websites zijn namelijk geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. 

Je woont in het groenste dorp van Nederland en hebt straks ook nog eens de beste website

Voor € 950,- heb jij al een complete website van A tot Z en zonder gedoe. Jij kan je website zo vol maken als je maar wilt - of juist niet wilt ;) - en kan alle inbegrepen modules invoegen.  Wij hebben een breed aanbod van modules en daarnaast krijg jij natuurlijk de complete website, hosting en domeinnaam. We noemen het natuurlijk niet voor niets ALL-IN! Klinkt dit jou goed in de oren? Wil je alles nog even op een rijtje hebben? Hou je dan goed vast, hier komt het...

Het meest uitgebreide pakket ooit, want als jij bij VrijdagOnline je website laat maken is die straks

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Eenvoudig en up-to-date CMS
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Fotoalbum en weblog
  • Product en/of nieuws- overzicht
  • Multi-taal module
  • Formulieren (bijv. contactformulier of offerte aanvraag)
  • Social share knoppen

En nog veel meer. Bekijk het volledige pakket snel hier. Waar wacht je nog op? Juist! Laat je website maken bij VrijdagOnline.

In de omgeving Dwingeloo, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?