Een goedkope website?

Pas op met té goedkoop!

Té goedkope website?

Een goedkope website nodig voor jouw bedrijf? Pas op met de zolderkamertjes die voor € 250,- of minder een complete website aanbieden! In veel gevallen krijg je slechts een paar pagina's, een erg standaard design of erg weinig opties bij je website. Bedenk goed dat een professionele website tijd en energie kost om te ontwikkelen. Voor € 250,- weet je zeker dat er weinig tijd, energie en creativiteit in is gestoken. Daarom bieden wij professionele websites aan vanaf € 750,-. Wij gaan voor kwaliteit. Niet voor de aller goedkoopste prijs.

Ruim 1.200 ondernemers kozen onze voordelige websites

Ja, stuur mij vrijblijvend

mijn website offerte

 • Binnen 2 uur reactie
 • Makkelijk online accorderen
 • Uitgebreide informatie
 • Geheel vrijblijvend
 • Ruim 1200 klanten
 • Gem oordeel: 4.8 van 5
 • Binnen 1 week online

 

goedkope websiteVoordelige website in responsive design

Responsive design betekent dat jouw goedkope website zichzelf automatisch optimaliseert voor alle mobiele apparaten. Dit betekent dat de website een speciale mobiele versie heeft en ook een speciale versie voor tablets. Wanneer je een 'gewone' site op deze apparaten bekijkt, zijn deze vaak niet goed leesbaar. Dit leidt tot irritatie bij bezoekers en zorgt ervoor dat mensen vaak snel weer van zulke websites weggaan.

Compleet all-in pakket voor slechts € 750,-

Ondanks ons scherpe tarief bieden wij je een zeer compleet all-in pakket aan. Bij je voordelige website krijg je niet alleen een makkelijk te bedienen CMS, maar ook onbeperkte telefonische service, hosting, eendomeinnaam en een duidelijke handleiding. Dit is allemaal inbegrepen in ons serviceabonnement van slechts € 10,- per maand.

 • Goedkoop je website met CMS laten maken
 • Inclusief responsive design voor mobiele apparaten
 • Uitbreiding en extra modules tegen scherpe tarieven
 • Extra marketing en zoekmachine optimalisatie mogelijk

Jouw website uitbreiden met professionele modules

Een website met responsive design en een makkelijk cms voor € 750,- is niet duur, maar je kan jouw website ook nog uitbreiden. Bij VrijdagOnline bieden we namelijk enkele mooie uitbreidingsmodulesaan voor scherpe prijzen. Met deze modules kan je bijvoorbeeld een fotoalbum op je website plaatsen of op professionele wijze het laatste nieuws weergeven.

Voordelige online marketing

Je hebt naast een goedkope website natuurlijk ook bezoekers nodig. Het liefst natuurlijk bezoekers die potentiële nieuwe klanten kunnen zijn. Om deze bezoekers naar je website te krijgen is online marketing een absolute must. Wanneer je jouw website niet promoot zal niemand je website vinden. Om bezoekers naar jouw website te brengen, bieden wij enkele voordelige online marketing pakketten.

Echte vormgevers ontwerpen jouw website

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!