Logo laten maken € 350,-

Ambachtelijk ontworpen designs

Een goed logo maakt indruk. Een goed logo is makkelijk te onthouden, makkelijk te herkennen en maakt in 1 oogopslag duidelijk waar het over gaat. Een goed ontworpen logo herken je. Het ziet er professioneel uit. De kleuren kloppen, de lijnen kloppen, de lettertypes kloppen, alles klopt. Een slecht logo herkennen we ook allemaal...Een logo laten maken is verstandiger dan zelf een maken!

Nu eens een écht logo laten ontwerpen

Laten we eerlijk zijn. De meeste kleine ondernemers freubelen zelf een logo in elkaar en willen geen professioneel logo laten maken. Vaak zijn ze er nog trots op ook. Helaas ziet het zelfgemaakte logo er bijna altijd onprofessioneel en goedkoop uit. Wij raden je echt aan een professioneel logo te laten ontwerpen door een echte ontwerper die er voor heeft 'doorgeleerd'. Zo'n professioneel logo laten maken ziet er meteen goed uit en als je door je uitstraling 1 extra klant weet te overtuigen heb je het al terugverdiend!

Logo laten maken: € 350,- eenmalig

Aan de hand van jouw aanwijzingen maken onze logoontwerpers 3 verschillende unieke logo ontwerpen. Daarvan mag je er 1 uitkiezen. Op jouw aanwijzingen passen we deze eventueel nog een keer aan in een correctieronde. Het logo kan je gebruiken voor al je reclame doeleinden en jij wordt eigenaar van de bronbestanden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt.

Complete huisstijl laten ontwerpen: € 600,- eenmalig

Wil je niet alleen een logo laten maken, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan ook! Voor slechts € 600,- ontwerpen we zowel een logo, briefpapier, visitekaartjes en een envelop voor je. Bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs en makkelijk je drukwerk kan laten drukken bij een drukkerij.

Ja, stuur mij maar een offerte

Enkele logo voorbeelden Elk logo geheel op maat ontwikkeld

Voorbeelden

Een professionele

uitstraling nodig?

Ben je toe aan een echt professioneel logo en wellicht huisstijlontwerp? Vraag dan nu vrijblijvend onze offerte aan.

In de offerte laten we je precies zien wat we allemaal aanbieden. Hierbij krijg je meteen informatie over onze websiteaanbieding en mogelijkheden van het geweldige CMS.

De ontwerpen van VrijdagOnline wordt door onze klanten beoordeeld met een 8.4 uit 10 op basis van 167 recensies

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Adwords & Online marketing in heel Nederland!