Offerte aanvragen

Website laten maken Almere

Complete website met CMS: € 750,-

Almere 

'Website laten maken Almere'. Dat is waarschijnlijk wat je hebt ingetypt in Google, omdat je op zoek bent naar een geschikte webdesigner. Hoewel VrijdagOnline niet in Almere gevestigd is, maken wij wel websites voor bedrijven in Almere. Een voordelige website laten maken kan voor € 750,-. VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven uit heel Nederland en voor bedrijven uit het buitenland. 

Meer dan 145 ondernemers uit Almere gingen je voor

Website laten maken Almere 

Woon je in Almere en ben je opzoek naar een website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt namelijk helemaal geen websitebouwer nodig die in je eigen stad woont. Waarom niet? Omdat wij meer klanten buiten Groningen hebben dan in onze stad zelf, en dat verloopt prima! Wij bouwen professionele websites en houden contact via de mail en telefoon. Dus heb je een vraag, kom je er even niet meer uit, bel gerust en we helpen je verder. 

Prachtig design en makkelijk te beheren 

Wij maken gebruik van het CMS beheersysteem Umbraco. Dit beheersysteem is heel makkelijk te beheren, ook als je geen verstand hebt van techniek en websites. In het All-in pakket zit ook een gratis handleiding. Hier staat stap voor stap uitgelegd hoe je teksten moet veranderen, modules moet toevoegen, een afbeelding moet wijzigen e.t.c. . Daarnaast is het mogelijk om overal, waar je ook bent jouw website tekst te veranderen. Dus ben je een avondje in het Utopolis, en wil je toch nog snel voordat de film begint een foto plaatsen? Log gemakkelijk in, en plaats de afbeelding! 

Naast het eenvoudige beheersysteem, maken onze webdesigners prachtige websites. Wij maken gebruik van verschillende templates. Neem een kijkje op onze website bij de subpagina 'voorbeelden'. Hier kun je ons portfolio zien, waar een paar van onze websites staan die wij hebben gemaakt.  

In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • Productoverzicht
  • Weblog
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer…

Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Almere? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Hieronder een paar van onze klanten uit Almere en omstreken, die jou voorgingen!

Boomhutovernachtingen

Lelystad

Zorgbegeleiding Lelystad

Lelystad

Buytenplaats Suydersee

Lelystad

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?