Offerte aanvragen

Website laten maken Zeewolde

Complete website met CMS: € 950,-

Zeewolde

'Website laten maken Zeewolde'. Dat is waarschijnlijk wat je hebt ingetypt in Google, omdat je op zoek bent naar een geschikte webdesigner. Hoewel VrijdagOnline niet in Zeewolde gevestigd is, maken wij wel websites voor bedrijven in Zeewolde. Een voordelige website laten maken kan voor € 950,-. VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven uit heel Nederland en voor bedrijven uit het buitenland.  

Meer dan 15 ondernemers uit Zeewolde gingen je voor

Websitebouwer in Zeewolde 

Ben u aan een vernieuwde website toe? Of heeft u nog helemaal geen website? Dan gaan we daar vandaag nog verandering in brengen. We zitten niet gevestigd in Zeewolde, maar dat is geen probleem. Bijna al onze klanten zijn niet gevestigd in ''onze'''stad. We houden contact met je via de telefoon en mail. In ons All-in pakket krijg je een handleiding voor het beheersysteem. Kom je na het lezen van deze handleiding er niet uit, dan kun je uiteraard gewoon even bellen en helpen we je verder. 

Je eigen huisstijl terug zien in jouw website 

Aan de hand van o.a. je eigen huisstijl en logo maken we jouw website. Je website maken we dus geheel in je eigen smaak. Heb je nog geen logo en/of huisstijl. Geen probleem, dan ontwerpt onze designer dit voor jou. 

Wij werken met het CMS beheersysteem Umbraco. Dit is heel makkelijk te beheren ook als je geen verstand hebt van techniek en websites. Je kan zelf gemakkelijk foto's toevoegen, pagina's aanmaken, modules toevoegen e.t.c. . Ook wanneer je in de zomer lekker aan het varen bent op de Wolderwijd, log je gewoon in en voeg je bijvoorbeeld snel een foto toe op je website! 


In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • Productoverzicht
  • Weblog
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer…

Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Zeewolde? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Hieronder een paar van onze klanten uit Zeewolde en omstreken, die jou voorgingen!

Boomhutovernachtingen

Lelystad

Zorgbegeleiding Lelystad

Lelystad

Buytenplaats Suydersee

Lelystad

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?