Offerte aanvragen

Website laten maken Harlingen

Professionele website met CMS: € 750,-

Harlingen

In Harlingen een website laten maken is misschien lastig, omdat er geen webdesignbureaus zijn in Harlingen. VrijdagOnline is een webdesignbureau gevestigd in Groningen dat websites maakt voor verschillende bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe, maar wij maken ook websites voor andere plaatsen door heel Nederland. Je kunt door onze webdesigners een website laten maken voor jouw bedrijf geheel volgens jouw wensen.

Meer dan 23 ondernemers uit Harlingen gingen je voor

Webdesign Harlingen

Wanneer je bij ons een website wil laten maken voor jouw bedrijf in Harligen, kun je kiezen uit verschillende webdesigns. Binnen deze structuren bouwen wij onze websites. Benieuwd naar de designs? Bekijk ons portfolio op de voorbeeldpagina

Je eigen website beheren

Wanneer je website klaar is krijg je inlogcodes voor het beheersysteem. Je kan dan zelf je website aanpassen! Dat klinkt misschien moeilijk maar dat is het helemaal niet. Wij werken met het beheersysteem Umbraco. Dit systeem is erg gemakkelijk. Je krijgt bij ons all-in-one pakket een gratis handleiding. Hierin staat stap voor stap uitgelegd je bijvoorbeeld een foto moet wijzigen of een pagina moet toevoegen. Kom je er na het lezen van de handleiding niet uit? Geen paniek, bel ons en we helpen je graag verder. 

Compleet pakket website laten maken 

In ons all-in-one pakket zitten veel modules. In het pakket zit onder andere: 

  • Productoverzicht
  • Multi-taal
  • Weblog 
  • Slideshow 
  • Google maps 
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • en nog veel meer.. 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Harlingen, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?