Offerte aanvragen

Website laten maken Zutphen

Professionele website met CMS: € 950,-

Zutphen

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Zutphen? Dat doen wij graag voor je bij VrijdagOnline. Een website maken doen wij tegen de scherpe prijs van slechts € 950,- . Als je graag een website wil laten maken kun je een offerte aanvragen. Daarna sturen wij je een aanleverdocument waarin precies vermeld staat wat we van je moeten weten. Daarna wordt jouw website binnen twee weken opgeleverd. Een website maken doen wij in ons makkelijke CMS systeem. Hierin kun je zelf heel gemakkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen. Uiteraard krijg je hier ook een gratis handleiding bij waarin alles staat uitgelegd. 

Meer dan 21 ondernemers uit Zutphen gingen je voor

Design voor alle apparaten! 

Een website maken wij in een responsive design. Dit houdt in dat jouw website op alle elektronische apparaten goed te gebruiken is. De website past zich aan aan het formaat van het beeldscherm waarop de website bekeken wordt. Een website maken die alleen te gebruiken is op een vaste computer is niet slim in deze tijden. Steeds meer mensen bekijken jouw website via een tablet of een mobiele telefoon. Een website maken die niet het vermogen heeft om op deze apparaten goed zichtbaar te zijn is niet verstandig. 

Goede vindbaarheid

Een website maken en niet gevonden worden is natuurlijk niet de bedoeling. Een website maken wij dan ook zo dat deze goed is ingesteld voor de zoekresultaten van Google. Als je er veel belang bij hebt om goed gevonden te worden is het SEO pakket een uitkomst. Hierbij wordt jouw website geheel geoptimaliseerd om de zoekresultaten ten goede te komen. Iedere week krijg je een uitdraai uit onze professionele SEO programma's zodat je precies kunt zien waar je aan toe bent.

Betrouwbaar

Een website maken doen wij niet alleen voor bedrijven uit Zutphen. Wij maken ook websites voor bedrijven bij je uit de buurt zoals bedrijven uit Ede, Doetinchem en Barneveld. Een website maken doen wij verder voor klanten verspreid over heel Nederland. Je kunt onze live voorbeelden bekijken van eerder gemaakte websites. Als je vragen hebt kun je ons altijd telefonisch of via de email bereiken.

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Zutphen, die jou voorgingen!

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

CareerJob

Arnhem

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?