Goedkope website Amsterdam

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Amsterdam

Een goedkope website laten maken voor jouw bedrijf in Amsterdam? Laat het doen door de ervaren webdesigners van VrijdagOnline. Zij maken tegen een scherp tarief een mooie en professionele site voor jouw bedrijf in Amsterdam. Voor een goedkope site ben je bij VrijdagOnline dus aan het juiste adres. 

Ruim 63 ondernemers uit Amsterdam kozen onze voordelige website

Voordelige website Amsterdam

Laat een voordelige website maken voor jouw bedrijf! Voor slechts € 750,- krijg je een volledige website met een krachtig CMS. Je krijgt dan niet zomaar een website. Je krijgt namelijk een website in Responsive Design. Dit houdt in dat het formaat van jouw website zich automatisch aanpast op alle apparaten. Zo heb je een website geschikt voor pc's, laptops, tablets en smartphones. Normaal kost een website met responsive design al snel meer dan € 1000,-, bij VrijdagOnline is dat dus een stuk goedkoper.

Contact en levertijd 

Om er zeker van te zijn dan wij aan al jouw eisen voldoen en om ervoor te zorgen dat jouw site snel klaar is, gaat al het contact via de mail en de telefoon. Ook als de website klaar is, kun je ons altijd bellen of mailen met vragen. 

Vindbaar in Google

De websites van VrijdagOnline worden met een sterke technologie gebouwd die ervoor zorgt dat ze snel geïndexeerd kunnen worden door Google. Dit betekent dat de site opgenomen wordt in Google's zoekresultaten. Hierdoor is jouw bedrijf sneller vindbaar als mensen naar je op zoek zijn in Google.

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!