Goedkope website Den Haag

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Den Haag

Zoek je een bureau die een goedkope website kan maken voor jouw bedrijf in Den Haag? Bij ons heb je een complete website tegen een scherpe prijs!

Ruim 40 ondernemers uit Zoetermeer kozen onze voordelige website

Website laten maken Den Haag

Ben je woonachtig in Den Haag? Dat is toevallig! Wij hebben al meerdere tevreden klanten uit Den Haag en willen jou graag verwelkomen! Wij bouwen al jaren professionele websites voor onze klanten. In Zuid-Holland hebben we de meeste klanten, maar ook in andere steden door heel Nederland zijn wij actief, zoals: Amsterdam, Nijmegen en Arnhem.

Laag tarief

Bij VrijdagOnline kost een complete all-in website slechts € 750,-. Voor deze prijs heb je niet alleen een site die geoptimaliseerd is voor alle apparaten, maar ben je ook goed te vinden in Google. De sites van VrijdagOnline worden namelijk gebouwd met een slimme techniek die ervoor zorgt dat de site goed te indexeren is door Google. Dit kunnen we mogelijk maken door ons CMS beheersysteem Umbraco.

Gemakkelijk CMS

Ook programmeren we al onze websites in het gemakkelijk CMS beheersysteem Umbraco. Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook zeer veilig! Mocht je iets wil veranderen op jouw website, kun je dat heel eenvoudig zelf doen. Zo kun je bijvoorbeeld foto's toevoegen in de gratis inbegrepen fotoalbum-module, teksten aanpassen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen! Oneindig veel pagina mogelijk dus!

Hieronder enkele websites uit Den Haag en omgeving, die jou voorgingen!

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!