Goedkope website Enschede

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Enschede

Wil je graag een goedkope website laten maken en ben je woonachtig in Enschede? Dan kunnen wij jou daarbij helpen!

Ruim 46 ondernemers uit Enschede kozen onze voordelige website

Goedkope website Enschede

Al ruim 45 ondernemers gingen jou voor en kozen voor een goedkope website bij VrijdagOnline! Ben je ook opzoek naar een professionele, maar goedkope website en ben je woonachtig in het prachtige Enschede? Ons team helpt jou hier graag bij!

Betaalbare website

Een professionele website in responsive design laten maken kost bij VrijdagOnline slechts € 750,-. Voor deze prijs heb je niet alleen een site die geoptimaliseerd is voor alle apparaten, je hebt ook een site die goed te vinden is in Google. De sites van VrijdagOnline worden namelijk gebouwd in het gemakkelijke CMS beheersysteem die er tevens voor zorgt dat de site goed te indexeren is door Google.

Heel Nederland!

Natuurlijk zijn we niet alleen in Enschede actief, maar hebben we klanten door heel Nederland, zoals plaatsen als: Zoetermeer en Den-Haag. Dit kunnen we realiseren doordat we volledig online te werk gaan! Vandaar dat we onze websites ook voor het lage tarief van €750,- kunnen designen!

Hieronder enkele websites uit Enschede en omgeving, die jou voorgingen!

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!