Goedkope website Groningen

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Groningen

Ben je op zoek naar een webdesigner die voor jouw bedrijf in Groningen een goedkope mooie website kan maken? Zoek dan niet verder, want bij VrijdagOnline ben je aan het juiste adres. Wij maken professionele websites tegen een scherp tarief. Bij ons is de bouw van jouw website in goede handen. Bij VrijdagOnline werken ervaren webdesigners die al meer dan 400 websites hebben gebouwd.

Ruim 127 ondernemers uit Groningen kozen onze voordelige website

Betaalbare slimme website

Een website laten maken bij ons kost € 750,-, maar voor die prijs krijg je niet zomaar een website. Je krijgt namelijk een website in Responsive Design. Dit wil zeggen dat het formaat van de website zich automatisch aanpast op alle apparaten. Zo heb je een website die geoptimaliseerd is voor pc's, laptops, iPads, tablets en alle soorten smartphones.

Vindbaar in Google

Aan de website van VrijdagOnline zit nog een groot voordeel, ze zijn namelijk goed te vinden in Google. Onze websites worden gebouwd met een slimme techniek die ervoor zorgt dat de website makkelijk te indexeren is door Google. Hierdoor zal jouw website snel tussen de resultaten in Google komen te staan.

Een website volgens jouw wensen

Wanneer je besluit een website bij ons te laten maken, bepaal je zelf in grote mate hoe de website eruit komt te zien. Je bepaalt zelf de kleuren van de website en kiest zelf een webdesign uit. Wij bieden drie verschillende templates waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een zakelijke template, een wat speelsere ModernCompacte template of een sportiever Wide template.

Jouw voordelen

  • Een goedkope website voor € 750,-
  • Ervaren webdesigners
  • Een website in Responsive Design
  • Geschikt voor alle pac's, laptops, iPads, tablets en smartphones
  • Vindbaar in Google
  • Je bepaalt zelf grotendeels het uiterlijk van de website

Hieronder een paar websites uit Groningen en omstreken, die jou voorgingen!

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!