Goedkope website klusbedrijf

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Klusbedrijf

Ben je voor jouw klusbedrijf op zoek naar een bedrijf dat een goedkope website voor je kan maken? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres. Wij maken websites voor bedrijven door heel Nederland tegen een scherp tarief. Wij kunnen een mooie en goedkope website maken voor jouw klusbedrijf.

Ruim 41 klusbedrijven kozen onze voordelige website

Makkelijk beheer

Bij jouw website ontvang je een krachtig beheersysteem waarmee het heel makkelijk is om zelf elementen op de site aan te passen. Met dit CMS kun je eenvoudig teksten aanpassen, nieuwe foto's toevoegen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen aan de website.

Bepaal zelf het uiterlijk

Bij VrijdagOnline bepaal je zelf in grote mate hoe de website voor jouw klusbedrijf eruit komt te zien. Je kunt zelf de kleuren voor de site kiezen en je kunt door een bepaald webdesign te kiezen het uiterlijk van de site bepalen. We bieden drie verschillende webdesigns. Je kunt kiezen uit een zakelijke template, een modern-compacte template en een sportieve template.

Snel contact en korte levertijd

Wij hebben klanten door heel Nederland. We hebben voor al meer dan 400 bedrijven websites gemaakt. Dat zijn websites voor bedrijven in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Apeldoorn en Utrecht. Al het contact met onze klanten gaat via de telefoon en via de mail. Wanneer je alle content voor de site hebt aangeleverd, duurt het twee weken voordat jouw site online staat.

Jouw voordelen als klusbedrijf

  • Krachtig CMS
  • Eenvoudig beheersysteem
  • Zelf makkelijk elementen op uw site aanpassen
  • Zelf kleuren voor uw site kiezen
  • Keuze uit drie professionele webdesigns
  • Snel contact via telefoon en mail
  • Korte levertijd

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!