Goedkope website Leeuwarden

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Leeuwarden

Opzoek naar een goedkope website in Friesland? Wij bouwen al jaren goedkope websites voor ondernemers uit de stad Leeuwarden! Bekijk ons aanbod!

Ruim 34 ondernemers uit Leeuwarden kozen onze voordelige website

Goedkope website Leeuwarden

Een website laten maken in de stad Leeuwarden is zeker mogelijk bij VrijdagOnline. Dit voor een tarief van € 750,-, maar voor die prijs krijg je niet zomaar een website. Je krijgt namelijk een website in Responsive Design. Dit wil zeggen dat het formaat van de website zich automatisch aanpast op alle apparaten. Zo heb je een website die geoptimaliseerd is voor pc's, laptops, iPads, tablets en alle soorten smartphones.

Ook gemakkelijk

De websites bij VrijdagOnline zijn niet alleen goedkoop en betaalbaar, maar ze zijn ook van goede kwaliteit! Onze websites bouwen we namelijk in het succesvolle Umbraco. Dit is een veilig CMS beheersysteem, die gemakkelijk in gebruik is! Met een paar drukken op de knop heb je al pagina's, foto's en tekst toegevoegd! En dit allemaal zonder extra kosten!

Ook buiten Leeuwarden

Ook buiten Friesland bouwen we professionele websites tegen een goedkope prijs. In steden als Groningen, Almere en Tilburg zijn we ook actief!

Hieronder een paar websites uit Leeuwarden en omstreken, die jou voorgingen!

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!