Goedkope website Maastricht

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Maastricht

Ben je opzoek naar een goedkope betaalbare website en ben je woonachtig in Maastricht? Wij hebben al meer dan 50 tevreden klanten uit Maastricht en willen jou hier graag aan toevoegen!

Ruim 65 ondernemers uit Maastricht kozen onze voordelige website

Goedkope website Maastricht

Zoek je een professionele aanbieder die een goedkope website kan aanbieden in Maastricht, zonder dat deze minder over kwaliteit beschikt? VrijdagOnline bouwt al jaren websites voor een laag tarief van €750,-, maar wel met goede kwaliteit!

Compleet pakket

Bij VrijdagOnline weet je zeker dat jouw website over een complete website beschikt. Het populaire CMS beheersysteem Umbraco, gratis inbegrepen modules, online service en ga zo maar door! Bij ons zit alles in het tarief van €750,- en een tientje per maand.

Actief in heel Nederland

Niet alleen in Maastricht zijn we actief, maar door heel Nederland hebben we professionele websites gebouwd. Ook in steden als Eindhoven, Breda, Utrecht en Nijmegen zijn we actief!

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!