Goedkope website Nijmegen

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Nijmegen

Je wilt een goedkope website laten maken voor jouw bedrijf in Nijmegen? Dat kan bij VrijdagOnline. Wij maken voordelige professionele websites voor allerlei soorten bedrijven, van kapperszaken tot advocatenkantoren. We maken goedkope websites voor bedrijven door het hele land. Zo hebben we onder andere websites gemaakt voor bedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Almere. 

Ruim 105 ondernemers uit Nijmegen kozen onze voordelige website

Snel contact

Wij maken websites van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al onze communicatie gaat via de mail en via de telefoon.

Makkelijk zelf beheren en aanpassen

De websites van VrijdagOnline komen met een krachtig CMS waarmee je zelf makkelijk elementen op jouw website aan kunt passen. Zo kunt nieuwe foto's toevoegen, teksten veranderen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen. Als je ergens toch niet uitkomt, kun je ons altijd mailen of bellen en dan helpen wij je graag.

Een website geoptimaliseerd voor alle apparaten

Een website geoptimaliseerd voor desktops, tablets én smartphones. Klinkt goed toch? Bij VrijdagOnline krijg je zo'n website. Onze websites worden gemaakt in Responsive Design dat ervoor zorgt dat het formaat van de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm waarop je de website bekijkt. Zo is jouw website altijd goed leesbaar en hoef je niet meer in- en uit te zoomen als je de website op jouw telefoon of iPad bekijkt. 

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!