Goedkope website Rotterdam

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Rotterdam

Goedkope website voor jouw bedrijf in Rotterdam? Doe dat dan snel en voordelig bij VrijdagOnline. Onze professionele webdesigners hebben al voor meer dan 500 bedrijven door heel Nederland websites gemaakt. VrijdagOnline maakt website voor allerlei soorten bedrijven. Zo hebben wij onder andere websites gemaakt voor advocatenkantoren, rijscholen, kapperszaken en timmerbedrijven. 

Ruim 82 ondernemers uit Rotterdam kozen onze voordelige website

Professionele website voor weinig geld

Bij veel webdesignbureaus ben je al snel meer dan € 1500,- kwijt aan het bouwen van een goede zakelijke site. Bij VrijdagOnline betaal je slechts € 750,-. Voor deze prijs ontvang je een mooie, overzichtelijke website met een krachtig CMS. Ook is deze website in Responsive Deisgn gemaakt.

Voordelige site in Responsive Design

Wanneer een website in Responsive Design is gemaakt is deze geoptimaliseerd voor alle apparaten. Het formaat van de websites past zich namelijk automatisch aan op smartphones en tablets. Zo zorg je dat jouw site ook goed te bekijken en te lezen is vanaf deze apparaten.

Zelf het uiterlijk bepalen

Bij VrijdagOnline bepaal je zelf grotendeels hoe de site voor jouw bedrijf in Rotterdam eruit komt te zien. Je kiest namelijk zelf de kleuren en het webdesign voor de website. Voor de webdesigns heb je keuze uit drie verschillende templates. Zo kun je kiezen voor een zakelijk template, een ModernCompact template of de template Wide.

Jouw voordelen

  • Professionele site voor slechts € 750,-
  • Krachtig beheersysteem
  • Ervaren webdesigners
  • Geoptimaliseerd voor pc's, laptops, tablets en smartphones
  • Zelf de kleuren en het uiterlijk van jouw site bepalen

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!