Goedkope website Tilburg

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Tilburg

Op zoek naar een goedkope website voor jouw bedrijf in Tilburg? Zoek dan niet verder, want VrijdagOnline maakt mooie, professionele websites tegen een scherp tarief. Je bepaalt zelf het uiterlijk en de kleuren van de website en je kunt jouw eigen webdesign uitkiezen. Wat wil je nog meer?

Ruim 55 ondernemers uit Tilburg kozen onze voordelige website

Ervaren websitebouwers

De websitebouwers van VrijdagOnline zijn betrouwbaar en hebben jarenlange ervaring in het bouwen van professionele websites. Wil je een website met een zakelijke uitstraling? Geen probleem. Toch liever een wat speelser uiterlijk? Het is allemaal mogelijk met de verschillende webdesigns die wij bieden. Kies zelf het webdesign uit dat het beste bij jouw bedrijf in Tilburg past.

Snel contact en snelle levertijd

Wij hebben websites gemaakt voor bedrijven over het hele land. Zo hebben we onder andere websites gemaakt voor bedrijven in Almere, Rotterdam, Den-Haag en Utrecht. Al het contact gaat via de mail en de telefoon. Wanneer je alle content voor jouw website hebt aangeleverd, duurt het twee weken voordat jouw website klaar is.

Uitbreidingsmodules

Wanneer je een website voor jouw bedrijf laat maken door VrijdagOnline kost dat € 750,-. Voor deze prijs ontvang je een complete website die geoptimaliseerd is voor alle mobiele apparaten (tablets en smartphones). Daarnaast is het mogelijk om nog uitbreidingsmodules voor jouw website aan te schaffen. Zo kun je een nieuwsbrief toevoegen of een blogpagina op jouw site zetten.

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!