Goedkope website Utrecht

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Utrecht

Goedkope website voor jouw bedrijf in Utrecht laten maken? Bij VrijdagOnline kan dat! Wij maken professionele websites tegen een scherp tarief. Je hebt een bedrijf in Utrecht en wil graag een strakke en zakelijk website, maar het mag niet te duur worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken voor € 750,- een complete website met CMS voor jou. 

Ruim 52 ondernemers uit Utrecht kozen onze voordelige website

Voordelige slimme website

De websites van VrijdagOnline beschikken over een sterke techniek die ervoor zorgt dat de websites makkelijk te indexeren zijn door Google. Dit betekent dat nieuwe sites en nieuwe pagina's op sites snel opgemerkt kunnen worden door Google en dat de site ook snel tussen Google's zoekresultaten zal komen te staan.

Responsive Design voor een scherpe prijs

Tegenwoordig zoeken mensen steeds meer naar bedrijven via hun telefoon en tablet. Het is dan ook handig om een website te hebben die geoptimaliseerd is voor deze apparaten. VrijdagOnline maakt websites met een Resposive Design wat ervoor zorgt dat het formaat van de site zich automatisch aanpast op alle apparaten. Zo heb je een website die geschikt is voor pc's, laptops, iPads, tablets en alle soorten smartphones. 

Unieke website

Wanneer we een website voor jouw bedrijf in Utrecht maken willen we dat je een site krijgt die aan al jouw wensen voldoet. Daarom bepaal je zelf de kleuren en het design van de website. Bij VrijdagOnline bieden we drie verschillende webdesigns. We hebben een zakelijke template, een modern-compacte template en de template Wide.

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!