Goedkope website Zoetermeer

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Zoetermeer

Goedkope website laten maken voor jouw bedrijf in Zoetermeer? Laat tegen een scherpe prijs een mooie en professionele website maken door VrijdagOnline. Bij onze firma weken betrouwbare website bouwers met jarenlange ervaring. Wanneer je op zoek bent naar een mooie maar betaalbare website, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ruim 40 ondernemers uit Zoetermeer kozen onze voordelige website

Website in Responsive Design

Bij VrijdagOnline maken wij niet zomaar websites, wij maken websites in responsive design. Dit betekend dat websites geoptimaliseerd zijn voor alle mobiele apparaten. Het formaat van de website past zich automatisch aan op tablets en smartphones. Zo is de websites van jouw bedrijf in Zoetermeer goed leesbaar op pc's, laptops, laptops en smartphones.

Betaalbare site

Een professionele website in responsive design laten maken kost bij VrijdagOnline slechts € 750,-. Voor deze prijs heb je niet alleen een site die geoptimaliseerd is voor alle apparaten, je hebt ook een site die goed te vinden is in Google. De sites van VrijdagOnline worden namelijk gebouwd met een slimme techniek die ervoor zorgt dat de site goed te indexeren is door Google.

Makkelijk CMS

Wanneer je iets wil veranderen op jouw website, kun je dat heel eenvoudig zelf doen. Bij jouw site ontvang je namelijk een krachtig CMS, waarmee je zelf heel makkelijk elementen op jouw site kunt aanpassen. Zo kun je foto's veranderen, teksten aanpassen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen.

Hieronder enkele websites uit Zoetermeer en omgeving, die jou voorgingen!

Voorbeelden

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!