Offerte aanvragen

Website laten maken Haren

Professionele website met CMS: € 950,-

Een website in 'Hoaren'

Ben jij woonachtig in het prachtige Haren? Ben je startende ondernemer en opzoek naar een professionele website? Bij VrijdagOnline ben je aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites en willen jou hier graag bij helpen! VrijdagOnline is gevestigd in het hoge noorden, namelijk in Groningen. Dichtbij Haren dus, Mazzel! Mocht je willen langskomen dan is dat dus mogelijk. Echter is dit bijna nooit nodig omdat wij vaak alles via de e-mail en telefoon doen. Wij zijn elke werkdag bereikbaar en daarnaast werkt dit efficiënt en snel. Wij hebben al veel websites gemaakt in de provincie Groningen en de rest van Nederland. Lees snel verder om meer informatie te lezen over ons aantrekkelijke aanbod.

Meer dan 14 ondernemers uit Haren gingen je voor

Jouw website in Haren geheel in jouw huisstijl

We hebben verschillende templates (designs), en deze bouwen we geheel in je eigen huisstijl en indien je de teksten niet door ons wil laten verzorgen, je eigen geleverde teksten en afbeeldingen. Zo hebben wij professionele, zakelijk en moderne templates. Wil je meer visueel beeld over wat wij allemaal bieden? Kijk dan bij onze voorbeelden. Jouw website is straks geheel in jouw huisstijl, passend bij je logo en huisstijlkleuren en 100% naar jouw wens. Voordat we beginnen met bouwen nemen wij altijd contact op om het gewenste design te bespreken en andere eventuele wensen. Zo weten wij zeker dat jij tevreden bent over jouw website voordat die online staat.

Je eigen website beheren 

Wij werken met het CMS beheersysteem Umbraco. Wij vinden het zelf natuurlijk een heel fijn systeem om mee te werken, maar dat vinden onze klanten ook! Zij ervaren dit systeem als erg gemakkelijk. Ook wanneer je een leek bent op het gebied van websites, kun jij je eigen pagina's aanmaken, teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen e.t.c. In ons all-in pakket krijg je een gratis handleiding voor het beheersysteem. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe het systeem werkt. Kom je na het lezen van de handleiding er toch niet uit? Geen zorgen, bel ons gerust en we helpen je graag verder. 

In heel haren is jouw website zichbaar

Onze websites zijn responsive, dit houdt in dat ze meeschalen met alle mobiele apparaten en dus perfect wordt weergeven op elk mobiel apparaat. Ook kan jij overal waar jij WiFi of internet hebt jouw website snel aanpassen vanuit het makkelijke beheersysteem. Of je nu dus in Essen, Hoornsedijk, Glimmen, Noordlaren of Paterswolde bent, overal kan jij je website zelf geheel makkelijk aanpassen.

Jouw complete website van A tot Z is straks:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Eenvoudig te beheren met ons makkelijke CMS beheersysteem
  • Fotoalbum en fotoboek
  • Formulieren
  • Product- en nieuwsoverzicht (en weblog)
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer. Bekijk het volledige pakket hier

 

Bekijk hieronder websites uit Haren en omgeving, die bij ons een professionele website hebben laten maken!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier