Offerte aanvragen

Website laten maken Veendam

Professionele website met CMS: € 750,-

Veendam

Heb je een bedrijf in de buurt van Veendam en zoek je een webdesigner die een website kan maken voor jouw bedrijf? Dat is VrijdagOnline! Ons webdesignbureau is gevestigd in Groningen en wij maken onder andere websites voor bedrijven in Groningen, Hoogezand, Winschoten, Emmen en Veendam. Je hoeft niet meer langer naar de bloemetjesmarkt in Veendam, want wij zetten de bloemetjes voor jou buiten door middel van een professionele website! Dus wil je voor jouw bedrijf een professionele complete website laten maken voor niet al te veel geld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zoek niet verder, bij ons heb jij al een complete website voor € 750,-

Meer dan 14 ondernemers uit Veendam gingen je voor

Een compleet pakket inbegrepen met alle modules

Geen gedoe, geen tijd te verspillen: jouw professionele website kan binnen een week online staan. Dit omdat wij alles hebben gecombineerd tot 1 ALL-IN pakket. Alle modules zijn inbegrepen, van fotoalbum module en formulieren tot social share knoppen. Bekijk het volledige pakket van € 750 hier. Wij verzorgen jouw website van A tot Z en zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent voordat de website online komt te staan.

Op elk mobiel apparaat zichtbaar

Wij maken voor jouw bedrijf een complete responsive website, die op alle apparaten perfect wordt weergegeven. Dit betekent dat wanneer je de website op jouw telefoon bekijkt, je niet meer in- en uit hoeft te zoomen. Alles is meteen duidelijk zichtbaar en goed te lezen.

Zelf beheren

Daarnaast krijg je bij je website een makkelijk zelf te beheren beheerssysteem waarmee je alles zelf kan aanpassen, waar je ook maar bent op dat moment. Of je nu op de Veendammer muzieknacht staat, de night of the Guitars of de Pruiverij. Jij kan zelf snel jouw website naar jouw wens aanpassen waar je WiFi of internet hebt.

Jouw website in Veendam is straks:

  • Mobiel
  • Makkelijk aanpasbaar
  • Vindbaar
  • Professioneel 
  • Heeft een beheerssysteem
  • Kan uitbreiden met alle modules

 

Zie een aantal voorbeelden van onze klanten uit Veendam en omgeving, die al een prachtige website van ons hebben!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?