Offerte aanvragen

Website laten maken Winschoten

Perfecte website met beheersysteem: € 750,-

Winschoten

Wil jij een website laten maken voor jouw bedrijf in Winschoten? VrijdagOnline is dan de perfecte keus. Wij zijn gevestigd in Groningen en maken websites voor bedrijven in heel Groningen (en Nederland). Vanwege onze scherpe prijs voor het ALL-IN websitepakket (hoe makkelijk!) heb jij al een complete professionele website voor slechts  € 750,-. En deze kan je ook nog eens zelf geheel makkelijk beheren omdat je er van ons een beheerssysteem bij krijgt waarin iedereen kan werken. 

Meer dan 14 ondernemers uit Winschoten gingen je voor

Vindbaar en zichtbaar in Winschoten

VrijdagOnline maakt websites in responsive design. Wat betekent dit? Dat de website perfect wordt weergegeven op alle mobiele apparaten. Wanneer iemand jouw website op zijn telefoon bekijkt, hoeft diegene niet in te zoomen om de tekst goed te kunnen lezen. De website past zich namelijk automatisch aan op het formaat van het scherm waarop je de site bekijkt. Zo kan iedereen de informatie op jouw site meteen goed zien en lezen. Ideaal!

Prachtige designs

Een website maken wij in één van onze acht vaste structuren, die helemaal perfect naar de huisstijl van jouw bedrijf wordt opgemaakt. Je kunt kiezen voor een strak en betrouwbaar design, dit is het 'zakelijke' webdesign. Je kunt ook kiezen voor het design ‘modern compact’, dit is een tijdloos design met een grote header foto. Tenslotte kan je kiezen voor het design ‘wide’ dit is een zakelijk & sportief design. Daarnaast hebben we nog professionelere en moderne structuren met een mooie brede header over de hele pagina, de layout 4 modellen die rustig, strak en professioneel ogen door hun moderne structuur. Voor ieder dus wat wils. Wil je een meer visueel beeld over onze designmogelijkheden? Bekijk dan even onze voorbeelden.

 

Overal aanpasbaar

Door het makkelijke beheerssysteem wat je van ons bij de website krijgt kan jij je website zelf aanpassen en uitbreiden. Waar jij op dat moment ook maar bent. Of je nu op op de Allerheiligenmarkt of de Lutje Aldrillenmarkt staat, overal kan jij bij het beheerssysteem van je website. Super handig! Daarnaast krijg je bij ons super makkelijke beheerssysteem altijd een online handleiding, dus mocht je toch echt iets niet snappen kan je die er altijd bij pakken of ons even opbellen voor hulp. 

Alles in een handig pakket

Wij snappen dat jij je website graag zo snel mogelijk online wilt hebben zonder gedoe. Dit is dan ook geen probleem bij VrijdagOnline. Handig is dat wij alles al in een compleet pakket hebben gestopt. In dit pakket ligt de basis bij een complete website, met modules voor degenen die meer weer willen. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt. Bekijk snel het complete pakket.

Hier een aantal voorbeelden van onze klanten uit Winschoten en omgeving!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?