Offerte aanvragen

Website laten maken Winsum

Professionele website met CMS: € 950,-

Website laten maken "Winzum"

Ben je net als ons woonachtig in het prachtige Groningen? Wil je graag een website laten maken in Winsum! Geen probleem! Wij bouwen al jaren professionele websites en willen jou hier graag bij helpen zodat ook jij straks goed vindbaar bent in Winsum en omstreken. Het handige is dat wij een ALL-IN websitepakket aanbieden voor slechts € 950,- Voor deze scherpe prijs heb jij dus al een complete en professionele website. Lees hieronder voor meer informatie! 

Meer dan 5 ondernemers uit Winsum gingen je voor

Website laten maken Winsum

Wil je graag jouw website laten maken in Winsum? Of is jouw website hopeloos verouderd en toe aan een grote opknapbeurt? Wij helpen jou hier graag mee! Wij zorgen ervoor dat jouw website straks helemaal gereed is voor het web en aansluit bij jouw huisstijl. Wanneer jij je teksten en afbeeldingen hebt aangeleverd ( of dit door ons wilt laten doen voor een scherp tarief) kan jouw website al binnen een week online staan. Eindelijk ben je goed zichbaar en vindbaar! 

Meest moderne website

Is jouw website verouderd? Geen probleem! Wij bouwen websites die 100% responsive zijn. Dit houdt in dat ze ook goed te zien zijn op mobiele apparaten, tablets en laptops. Ook werken wij aan de hand van de meest succesvolle en moderne designs!

Alle modules inbegrepen in het ALL-IN pakket

Zo kan je je afbeeldingen prachtig weergeven in onze fotoalbum of fotoboekmodule, kunnen bezoekers formulieren invullen op je website en heb je Social Share knoppen zodat bezoekers jouw artikelen en pagina's kunnen delen. Maar dit is nog lang niet alles. Wil je het hele pakket zien? Bekijk alle gratis inbegrepen modules hier!

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Bekijk de prachtige websites die wij hebben gemaakt, voor klanten uit Winsum en omgeving!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Actief in heel Nederland

Niet alleen in Winsum bouwen wij professionele websites voor tevreden klanten, maar ook in andere steden, als: Hilversum, Zutphen, Delfzijl en ga zo maar door!

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier