Umbraco Website
De Kroon Op Ons Werk

VrijdagOnline is Umbraco Gold Partner

19 december 22 door Joost Klein in Webdesign

Het einde van het jaar is in zicht. Hoog tijd om eens terug te blikken op 2022. Als we er één hoogtepunt uit mogen vissen, is het wel onze benoeming tot Umbraco Gold Partner. Daarmee scharen we ons onder een select groepje van 18 Nederlandse partnerbedrijven. En we winden er geen doekjes om: daar zijn we apetrots op! In dit artikel lees je meer over ons Gold Partnership.

Wat is Umbraco ook alweer? 

Umbraco is een contentmanagementsysteem (CMS) dat VrijdagOnline heeft omarmd voor het ontwikkelen van maatwerk websites, webshops en webapplicaties. Het framework is gebaseerd op C# .NET en wordt ontwikkeld in Denemarken. Een enorme communicatie van professionals en vrijwilligers is verantwoordelijk voor ondersteuning en de doorontwikkeling van de software. Ook kenmerkend voor Umbraco: de broncode is geheel open source.

Umbraco vs. WordPress

Umbraco vs. WordPress

''Wat is precies het verschil tussen Umbraco en WordPress?''. Dit is één van de meest gestelde vragen van onze bezoekers. In deze whitepaper staan de overeenkomsten en verschillen beschreven. Download vrijblijvend!

Voordelen van Umbraco als CMS

Sinds onze oprichting in 2010 ontwikkelen wij al in Umbraco CMS. Eerlijk gezegd waren we meteen verkocht en we zijn zeker niet de enigen. Momenteel zijn er online ruim 730.000 actieve installaties te vinden die draaien op Umbraco. Voor ons vormt het al meer dan 10 jaar een stevig fundament voor het creëren van digitale producten en diensten. Waarom wij zo fan zijn? Hieronder een korte opsomming van de voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk: het interface voelt erg intuïtief aan, waardoor het voor ieder beheerdersniveau te begrijpen is. Van ontwikkeling tot het plaatsen en bewerken van content.
  • Flexibel: Umbraco is uitermate flexibel en schaalbaar; het ultieme instrument voor maatwerk. De mogelijkheden zijn oneindig!
  • Veilig: zijn veiligheid en stabiliteit belangrijke speerpunten voor jouw organisatie? Ook dan zal Umbraco je niet in de steek laten.
  • Open source: de broncode is open source (vrij beschikbaar). Iedereen is vrij om het te gebruiken, zonder auteursrechten of toeslagen die in de weg zitten.
  • Koppelingen: dankzij de openbare broncode is het ook makkelijk om externe koppelingen te realiseren met systemen, API’s en webservices.
  • Online marketing: Umbraco draagt de titel SEO-friendly CMS. En ook voor adverteren, analytics en andere online marketingdoeleinden voert het de digitale mast.
  • Community: we noemden het net al even, maar dankzij de trouwe community staat de ontwikkeling van de software nooit stil.

Meer lezen over de voordelen van werken met Umbraco? Daar hebben we een volledige blog aan gewijd! Ontdek hier waarom wij zo graag werken met Umbraco CMS.

Umbraco Gold Partnership 

Na ruim 10 jaar samenwerking wilden we verder intensiveren. Hoe konden wij nog meer waarde toevoegen aan het ecosysteem van Umbraco? Hoe kunnen we samen blijven groeien en zelfs inspraak krijgen in de manier waarop het CMS zich ontwikkelt? Umbraco Gold Partner worden voelde als een vanzelfsprekende volgende stap.

Support 

Een belangrijke reden om Gold Partner te worden, zat ‘m in de mate van support. Als partner kunnen we rekenen op directe ondersteuning van het supportteam. Sterker nog: we hebben zeggenschap in de toekomst van de Umbraco-software! VrijdagOnline krijgt een exclusief inkijkje in nieuwe producten, nieuws en trends. Zo zijn we altijd up-to-date van alle ontwikkelingen.

Gecertificeerde developers 

Met een Gold Partner als websitebouwer heb je de garantie op getrainde websitebouwers. Met haar Gold Partner Academy en Education Programme biedt Umbraco jaarlijks gratis trainingen aan. Het uitgangspunt: ontwikkelaars op het hoogste niveau laten presteren. Al onze developers zijn Umbraco-gecertificeerd en blijven voortdurend bijschaven aan hun kennis en skills. Daarnaast zijn er tal van interessante webinars en evenementen waar we aan mee mogen doen.

Kwaliteit en snelheid

Van een Gold Partner mag je kwaliteit en snelheid verwachten. Websites en applicaties die draaien op het CMS zitten goed in elkaar, zowel grafisch als technisch. Wij kennen Umbraco van binnen en buiten. Zo realiseren wij de meest complexe softwareoplossingen. Voorzien van externe koppelingen met systemen, API’s en webservices en volledig SEO-proof.

Website laten bouwen door Umbraco Gold Partner? 

Ook een maatwerk website, webshop of portal nodig voor jouw organisatie? Umbraco is jullie CMS. Als Gold Partner doen we er alles aan om jouw wensen te vertalen naar succesvolle digitale oplossingen. Bekijk hier ons Gold Partner profiel. Laat een berichtje achter of bel met een Umbraco-specialist.