Offerte aanvragen

Website laten maken Nieuwstadt

Responsive website met CMS: € 750,-

Vindbaar in Nieuwstadt en omstreken

Tegenwoordig is het hebben van een professionele website (of website in het algemeen) het nieuwe visitekaartje. Bedrijven kunnen er bijna niet meer omheen. Wil jij ook een professionele website bij VrijdagOnline voor jouw bedrijf in Nieuwstadt? Dan zit je op de goede plek! Ondanks dat wij gevestigd zijn in het hoge Noorden, is dat geen enkel probleem vanwege onze efficiënte manier van communiceren via telefoon en mail. Wij zorgen ervoor dat jouw website van A tot Z klaar is voor het web en daarnaast responsive is (compatibel met alle mobiele apparaten) en goed vindbaar. En dit alles al voor slechts €750,- Lees snel verder voor meer informatie.

 

Meer dan 2 ondernemers uit Nieuwstadt gingen je voor

Website laten maken Nieuwstadt

Wil je een website laten maken, maar beschik jij zelf niet over de kwaliteiten om een professionele website te maken? Gelukkig kan VrijdagOnline jou hierbij helpen! Wij zijn een gespecialiseerd bureau en hebben al honderden tevreden klanten. 

Jouw website is straks:

  • Vindbaar
  • Responsive (geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten)
  • Professioneel en in jouw huisstijl

Zeer compleet

Bij VrijdagOnline weet je zeker dat je voor een zeer compleet pakket kiest! Aangezien alle modules gratis inbegrepen zitten in de all-in website voor €750,- en een tientje per maand, komen er geen extra kosten meer bij! Denk aan modules als: multi-taal, weblog, productoverzicht en de nieuwsoverzicht module!

Bekijk het complete pakket hier

Makkelijk CMS

Wij hebben een makkelijk beheerssysteem: Umbraco CMS. Hierdoor kan jij 

  • Zelf onbeperkt pagina's aanmaken
  • Zelf teksten, afbeeldingen en andere elementen aanpassen
  • Zelf elementen toevoegen (bijv. knopbuttons en youtube filmpjes etc.)

Actief in heel Nederland

Niet alleen in Nieuwstadt bouwen we websites, maar ook in andere steden door heel Nederland! Denk hierbij aan plaatsten als Venlo, Assen en Zwolle.

In Nieuwstadt en omgeving hebben wij al veel websites gemaakt, bekijk ze snel.

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?