Offerte aanvragen

Website laten maken Venlo

Professionele website met CMS: € 750,-

Website laten maken Venlo

Ben jij woonachtig in Venlo en wil jij voor jouw bedrijf graag een professionele website? Ben jij niet goed met computers en heb je geen zin in gedoe? VrijdagOnline bouwt dagelijks websites voor bedrijven in heel Nederland. Zo ook voor bedrijven in Venlo en omstreken die een website willen laten maken. Door onze effectieve manier van communicatie via telefoon en e-mail is het mogelijk om geheel naar jouw wens en snel jouw professionele website te maken en online te zetten. VrijdagOnline heeft een compleet pakket voor slechts € 750,-. Ja je leest het goed, jij hebt al een website voor slechts € 750,-. Lees snel verder voor meer informatie over dit pakket (en ja dat wil je zeker lezen !)

Meer dan 13 ondernemers uit Venlo gingen je voor

Jouw complete website voor slechts € 750:

1. Professioneel

Wij hebben standaard 8 prachtige en professionele designs waar jij uit kan kiezen. De designs verschillen per stijl. Van modern en strak tot luchtig en wat speelser. Jouw design wordt daarnaast afgestemd op jouw huisstijl zodat alles een geheel wordt en het er nog professioneler uitziet. 

2. Responsive

Als je bij VrijdagOnline een website laat maken wordt deze gebouwd in een responsvie design. Dit houdt in dat je website geschikt is voor desktop computerschermen tot mobiele telefoons. De website schaalt automatisch mee met de afmetingen van het scherm. Zo is jouw website altijd goed zichtbaar. Daarnaast kom je hoger in Google met een responsive design website.

3. Makkelijk aanpasbaar

Dankzij het krachtige en makkelijke beheerssysteem: Umbraco CMS, kan jij zelf jouw teksten en afbeeldingen makkelijk aanpassen. Wees dus niet bang dat je vastzit aan onze hulp, want jij kan het heel gemakkelijk zelf. Je krijgt er een online handleiding bij en mocht je er zelf niet uitkomen dan kan je ons natuurlijk altijd even vragen om hulp via telefoon of chat. Zo is jouw content op je website altijd up-to-date.

4. Compleet

Je krijgt zoveel in het pakket, dat het bijna te veel is om op te noemen. Voor het weergeven van je afbeeldingen hebben wij modules die je afbeeldingen prachtig weergeven als fotoboeken en foto- albums. Daarnaast kunnen je klanten dankzij de formulieren module makkelijk contactformulieren en offerteformulieren invullen etc. Ook kan jij makkelijk je content door je klanten laten delen door de Social Share knoppen en nog veel meer. 

Bekijk het volledige pakket hier

Website voor een eerlijk tarief 

Een website bij VrijdagOnline kost eenmalig € 750,-. Dit is niet duur voor een website in responsive design die goed vindbaar is in Google. Daarbij krijg je een krachtig en makkelijk beheersysteem. Hiermee kan je gemakkelijk zelf elementen aan je website aanpassen. Je kan onbeperkt pagina's en foto's toevoegen. 

Bekijk voorbeelden van websites die wij hebben gemaakt, voor klanten uit Venlo en omgeving.

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?