Offerte aanvragen

Mobiele website laten maken

Een website voor alle apparaten: € 950,-

Je website perfect op smartphones & tablets

Je wil een mobiele website laten maken. Een website speciaal voor  iPhone, Samsung en andere smartphones en tablets? Dat kan! Wanneer je een website laat maken door VrijdagOnline krijg je naast een desktopsite een website voor smartphones en een website voor tablets. Zo is de nieuwe website altijd geoptimaliseerd voor het apparaat dat jouw bezoekers gebruiken.

Ook een perfecte website op smartphones en tablets?

Mobiele website of responsive design

De nieuwe website wordt gebouwd in responsive design. Dat betekent dat je nieuwe "gewone website" zich automatisch transformeert wanneer dat nodig is voor een perfecte gebruikerservaring op een smartphone of tablet. Zo presenteer je op elk apparaat een perfecte website die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Smartphone, Tablet en Desktop website

Je krijgt in feite drie websites voor verschillende apparaten in één makkelijk beheersysteem. Wanneer je een pagina aanmaakt op de website zal dit dus automatisch ook op de tabletwebsite en smartphone website verschijnen. Het systeem zorgt er zelf voor dat de website zichzelf optimaal presenteert.

Voordelen van een mobiele website:

  • Een website geschikt voor desktops, tablets en smartphones
  • Formaat va de website past zich automatisch aan op het scherm waarop u de site bekijkt
  • Scherpe prijs van € 950,-
  • Makkelijk beheersysteem

Mooie website & goed vindbaar Ruim 500 ondernemers genieten er al van!

Flinck Personeel

Fresh Cooked

Bluefield Finance

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?