Aanvullende diensten & apps

Meer marketing en mogelijkheden

 

Naast ons zeer uitgebreide all-in pakket bieden we extra diensten om je website nog succesvoller te maken. Deze extra diensten bieden we tegen zeer concurrerende tarieven aan. Wanneer je een van deze diensten wenst te bestellen, kan je dat in het bestelformulier aangeven.


Logo & huisstijl
vanaf € 250,-

Heb je nog geen professioneel logo, visitekaartjes en briefpapier? Voor € 250,- ontwerpen we een professioneel logo voor je. Voor € 500,- een hele huisstijl.

Logo & huisstijl

Webteksten schrijven
v/a € 400,-

Meteen perfecte teksten en optimaal gevonden worden? Laat een van onze tekstschrijf-partners je teksten professioneel schrijven. Na een briefing schrijven ze 5 webpagina's.

Webteksten schrijven

Google Adwords
Adverteren in Google

Wil je direct in de topresultaten van Google staan op populaire trefwoorden? Dan is adverteren in Google de meest effectieve manier om veel bezoekers te krijgen!

Google Adwords

Zoekmachine optimalisatie
v.a. € 250 per maand

Wil je hoog scoren in de 'gewone' resultaten van Google op zoekwoorden waarop jouw concurrent ook gevonden wil worden? Met SEO kan dat!

Zoekmachine optimalisatie

Live Chat App
Chatten met je bezoekers

Met deze Chat app krijg je in je website een mooie pop-up waar bezoekers direct een vraag kunnen stellen. Geef je klanten supersnel antwoord op alle vragen.

Live Chat App

SSL certificaat
Het bekende groene slotje

Net als alle banken en verzekeraars; zo'n groen slotje in de adresbalk. Dit betekent dat de complete website extra is beveiligd door middel van SSL encryptie.

SSL certificaat

Nieuwsbrief systeem
€ 150 eenmalig + abbo

Via je website kunnen bezoekers zich inschrijven op je nieuwsbrief. In het makkelijke nieuwsbriefsysteem kan je eenvoudig nieuwsbrieven opmaken en versturen.

Nieuwsbrief systeem

Beschikbaarheidskalender
€ 75,- per agenda

Heb je een een huisje, een boot of een ander object waarvan je de beschikbaarheid per dag wilt kunnen weergeven? Dat kan heel eenvoudig met dit component.

Beschikbaarheidskalender

Online reserveringssysteem
€ 49,- p/m + € 150,- eenmalig

Compleet online reserveringssysteem waarmee jouw bezoekers een appartement, huisje of ander soort accommodatie kunnen zoeken, reserveren en betalen.

Online reserveringen

Complete webshop
Voor slechts € 49,- p/m

Wil je niet een eenvoudige website, maar een complete professionele webshop met alle toeters en bellen die je kan bedenken? Dan kan al vanaf € 49,- per maand.

Complete webshop

Functionaliteit op maat
Vanaf: € 65,- per uur

Zoek je een bepaalde mogelijkheid of functionaliteit die je op maat wilt laten inbouwen? Dat kan. Ons uurtarief is € 65,- Vooraf schatten we in hoe lang we er mee bezig zijn.

Functionaliteit op maat

Ons complete aanbod per mail ontvangen (PDF)?

085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, SEO & Online marketing in heel Nederland!