Offerte aanvragen

Website laten maken Bergen op Zoom

Professionele website met CMS: € 950,-

Prachtige website in Bergen op Zoom

Wij van VrijdagOnline hebben al honderden websites gemaakt voor bedrijven in heel Nederland en dus ook voor jouw bedrijf in Bergen op Zoom. Tevreden bedrijven. Word jij de volgende? Wij bouwen professionele websites in een van onze prachtige designs. Men kiest voor VrijdagOnline vanwege onze scherpe tarieven en het gemak natuurlijk van ons ALL-IN website pakket. En dan is hij ook echt ALL-IN, hij is namelijk inbegrepen met alle modules. Dat lees je goed! En dit voor slechts € 950,-. Dus wil jij een website laten maken in Bergen op Zoom? Dan zit je op het goede adres. Lees snel verder voor meer informatie want wij bieden natuurlijk nog veel meer!

 

Meer dan 9 ondernemers uit Bergen op Zoom gingen je voor

Vindbaar in Google

Als je een website bij VrijdagOnline laat maken is deze bij oplevering al goed vindbaar in de zoekmachines. Klanten kunnen je website vinden op bedrijfsnaam, je eigen naam en je bedrijfsgegevens. Je website is goed te indexeren door Google. Dit betekend dat je goed gevonden wordt in alle zoekmachines. Natuurlijk ben jij al beter vindbaar op het web doordat jij straks misschien ook een website hebt. Tegenwoordig kan je er bijna niet meer omheen! Wil jij ook met de tijd meegaan en vindbaar zijn op het web? Laat dan bij VrijdagOnline een website maken. 

Zelf ook beheren

Wij maken jouw website klaar voor het web. Zorgen dat hij van A tot Z compleet is en jij tevreden bent met het resultaat voordat wij de website online plaatsen. Na oplevering van je website kan jij zelf aan de slag. Wanneer jij wilt kan jij zelf je teksten en afbeeldingen aanpassen. En ook nog eens makkelijk. Wij snappen natuurlijk dat niet iedereen goed is met computers, maar iedereen kan in het beheerssysteem werken die wij hebben opgebouwd voor jou en die jij verkrijgt bij de website. Zo is jouw website altijd up-to-date en kan jij zelf dus lekker aan de slag.

Geen gedoe

Het pakket is ALL-IN, dus geen gedoe met modules bijbestellen of iets dergelijks nee alle modules zijn inbegrepen. 

Bekijk het hele pakket

Onze klanten

Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland. We hebben o.a. klanten in: Deventer, Almelo, Alkmaar, Winschoten, Velsen en Kerkrade.

Bekijk voorbeelden van websites die wij hebben gemaakt, voor klanten uit Bergen op Zoom en omstreken.

Fysic fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?