Offerte aanvragen

Website laten maken Roosendaal

Professionele website met CMS: € 950,-

Professionele website laten maken in Roosendaal

Bij ons kan je een website laten maken voor je bedrijf in Roosendaal tegen een scherpe prijs. Als je een bedrijf hebt in Roosendaal en je wil een eigen website laten maken met een professionele uitstraling dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 1500 tevreden klanten door heel Nederland. En straks ben jij daar hopelijk - nee weten wij zeker - een van! Wij leveren prachtige en professionele websites op die tot stand zijn gekomen uit onze mooie designs. Voor slechts € 950,- heb je al een complete website, geheel in jouw huisstijl, mobiel en met een super makkelijk beheerssysteem erbij. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 18 ondernemers uit Roosendaal kozen VrijdagOnline

Makkelijk en snel

Of je nu in Roosendaal, Hoogezand, Leiden, Delft, Helmond, Rijswijk of Zeist bent gevestigd, wij maken graag een website voor je. We hebben al honderden websites ontwikkeld voor verschillende bedrijven in heel Nederland. Door onze efficiënte werkmethode is het ook voor jou in Roosendaal een eitje om snel je nieuwe website te laten maken.

Jouw (vernieuwde) website snel online

Zodra je de offerte getekend hebt krijg je van ons een aanleverdocument. Hier zet je al je content in voor de website. Zodra je dit document aan ons terug gestuurd hebt duurt het maximaal 1 week voordat de nieuwe website klaar is. Wij vullen in het ALL-IN pakket 5 pagina's voor jou (kan tegen een klein tarief meer pagina's). Zodra de website is opgeleverd kan je zelf makkelijk teksten aanpassen en nieuwe pagina's toevoegen. Als je al een eigen website hebt maar je wil deze laten verbeteren kan dat ook bij VrijdagOnline. Wij maken jouw huidige website dan opnieuw op ons domein.

Ervaren en betrouwbare webdesigners

Bij ons werken ervaren en betrouwbare webdesigners. Wij proberen zoveel mogelijk aan jouw wensen en eisen te voldoen. Je bepaalt zelf in grote mate hoe je website eruit komt te zien. Al je wensen kan je aan ons doorgeven. Allereerst kies je uit één van onze drie professionele designs. Als je hier zelf niet uitkomt geven wij je graag advies welke het beste bij jouw wensen past. Daarnaast bieden wij allerlei uitbreidingsmodules die inbegrepen zijn in het ALL-IN pakket, ja je hoort het goed: alle modules zijn inbegrepen!

Bekijk het hele pakket hier

Perfecte weergave op alle mobiele apparaten

De titel zegt het al. Jouw website is perfect weergeven straks op mobiel, tablet of computerscherm. Handig toch? Tegenwoordig kan je er haast niet meer omheen. Jouw website gaat zo mee met de tijd.

 

 

Kijk hieronder als je wat voorbeelden wilt zien van websites, die wij al hebben gemaakt voor klanten uit Roosendaal en omstreken!

Fysic Fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?