Offerte aanvragen

Website laten maken Tilburg

Professionele website met CMS: € 750,-

Tilburg

Je hebt een bedrijf in Tilburg en wilt een website laten maken. Laat dat nu dan voor een voordelige prijs bij VrijdagOnline doen. Je krijgt van ons een mooie en professionele site voor een betaalbare prijs. Wij maken websites voor allerlei bedrijven in Tilburg. Bekijk de voorbeelden onderaan deze pagina. Maar je krijgt nog veel meer dan een mooie en professionele site voor een betaalbare prijs, je krijgt van ons namelijk het belangrijkste: gemak. Wij maken jouw website van A tot Z, dus hij is klaar voor het web. Daarnaast maken wij het nog makkelijker vanwege onze ALL-IN pakket. Dit pakket is de complete website + alle modules (die zijn namelijk allemaal - ja echt - inbegrepen). En dit alles voor slechts € 750,-! Waar wacht je nog op? Nog steeds niet overtuigd? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Meer dan 57 ondernemers uit Tilburg gingen je voor

Snelle en duidelijke communicatie

VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven in heel Nederland. Een website laten maken voor een bedrijf in Tilburg is dus voor ons geen enkel probleem. Zo hebben we websites gemaakt voor bedrijven in AmsterdamRotterdamAlmereZwolle, Venlo en Utrecht. Alle communicatie gaat via de mail en de telefoon. Wij reageren altijd snel op je vragen en proberen aan al je wensen en eisen te voldoen. Mocht je willen langskomen voor een kop koffie, dan is dat natuurlijk mogelijk (immers snappen wij natuurlijk dat Tilburg niet om de hoek ligt van Groningen, dus is onze communicatie geoptimaliseerd hiervoor). 

Responsive website in Tilburg

Voor € 750,- maken onze webdesigners een website voor jouw die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Hierdoor heeft u in feite drie websites in één. Eén voor computers, één voor iPads en tablets en één voor smartphones. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen naar bedrijven via de smartphone of tablet. Het is dan wel zo handig om een website te hebben die ook geschikt is voor deze apparaten. Jouw complete website is voor bezoekers straks dus perfect te zien. Met andere woorden: jouw website is straks responsive! Klinkt goed toch?

Website bouwer in Groningen, Zelf aanpassen in Tilburg

Je kan je website makkelijk zelf aanpassen te allen tijden vanwege onze makkelijke CMS. Wil je liever andere afbeeldingen dan die je nu al hebt? Dat kun je eenvoudig zelf aanpassen! Dit geldt uiteraard ook voor teksten, opsommingen, etc. Zocht je op website bouwer Tilburg? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres. Ondanks dat wij in Groningen gevestigd zijn, is dit geen enkel probleem vanwege onze snelle en efficiënte communicatie. Na oplevering kan jij daarnaast jouw website geheel zelf aanpassen qua tekst en afbeeldingen en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Jouw website is straks dus altijd up-to-date en kan met de groei van jouw bedrijf meegaan.

Vindbaar in Google

Jouw website wordt gemaakt met geavanceerde software die heel goed door Google geïndexeerd kan worden. Hierdoor wordt de website goed vindbaar in Google. Het is belangrijk om goed te vinden te zijn in Google. De meeste mensen zoeken immers via Google. Ook als ze op zoek zijn naar jouw bedrijf in Tilburg.

Alle modules inbegrepen

Ja echt alle modules zijn inbegrepen. Voor prachtige weergaves van jouw foto's hebben wij fotoalbums en fotoboeken. Voor offerte aanvragen en andere contact aanvragen hebben wij formulieren. Voor alles is er bijna wel een module. Bekijk het hele pakket hier.

In Tilburg en omgeving zijn er al veel prachtige websites, die door ons zijn gemaakt. Bekijk ze hieronder!

Fysic Fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?