Adverteren met Google Adwords

Vertel je doelgroep dat je er bent!

"Een website zonder online-marketing is hetzelfde als een fysieke winkel openen in een achteraf-straatje en niemand vertellen dat je bestaat."


Jouw Adwords campagne van ons:

adverteren op google rapportageWij bouwen, beheren én optimaliseren jouw campagne

Veel onlinemarketing bureaus bieden contracten van minimaal een jaar aan... Omdat wij jou de gelegenheid willen geven om het effect van een Google campagne te ervaren werken we altijd met een minimale looptijd van slechts 3 maanden. Daarna kan je gewoon per maand opzeggen. Zo kan je m.b.v. de rapportages zien of adverteren in Google rendabel voor je is, maar zit je er niet meteen een jaar aan vast. Al meer dan 100 ondernemers hebben ervoor gekozen om hun Adwords campagne aan ons uit te besteden. 

Testperiode offerte aanvragen


Jouw eigen Online marketingteam. Stand-By.

Jouw eigen Online marketingteam. Stand-by; vanaf € 130,- per maand (excl. klikbudget voor Google) richten we je Adwordscampagne in en monitoren en verbeteren we maandelijks je resultaten. Elke maand sturen we je campagne bij om de resultaten verder te verbeteren. Daarnaast betaal je aan Google voor de clicks op je advertenties. We hebben een Small pakket voor kleine regionale campagnes en een Large pakket voor grotere landelijke campagnes. Ook wanneer je speciale maatwerk wensen hebt voor een grotere maatwerk campagne kan je bij ons terecht.

1: Onderzoek & analyse
Waar gaan we ons op richten

We beginnen met een analyse van de mogelijkheden. Welke trefwoorden zoekt jouw doelgroep nu echt op en hoeveel concurrenten richten zich op dezelfde doelgroep.

2: Opzetten & inrichten
We stellen alles optimaal in

We zetten je gehele Adwordsaccount voor je op, stellen de trefwoorden en advertenties voor je in en zorgen ervoor dat de conversies worden gemeten.

3: Monitoren & optimaliseren
We sturen continu bij

We sturen continu bij. Levert een trefwoord geen leads op? Dan zetten we hem uit. Een goed lopende advertentie optimaliseren we voor hogere posities.

Hoe werkt adverteren in Google Adwords?

Met een Google Adwords campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt, en betaal je slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt.

adverteren in google

De prijs voor een klik varieert van Eur 0,01 tot Eur 1,50 per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

Wat wij voor je doen

Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Wij nemen al het werk uit handen:

 • Opzetten Google Adwords account
 • Koppelen Google Analytics
 • Koppelen Google Search Console
 • Aanmaken doelen in Google analytics
 • Instellen campagne(s)
 • Landingspagina op je website instellen
 • Ontwikkelen advertentieteksten
 • Instellen zoekwoorden
 • Bijhouden conversies & CTR
 • Optimaliseren campagne
 • Rapportage (Live rapportage dashboard)

Met een Adwordscampagne via VrijdagOnline.nl weet je zeker dat je direct effectieve leads en offerteaanvragen binnenkrijgt.Uiteindelijk is uiteraard het doel dat je er meer uithaalt dan er in stopt. Net als wij dat doen met Adwords!

Geen lange en moeilijke contracten!

Wanneer je een adwords-abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft. Immers bouwen wij de gehele campagne voor je, stellen we rapportages in en optimaliseren we elke maand jouw campagne. Dat kost ons de eerste maanden meer tijd (en dus geld) dan het ons oplevert, maar hiermee kunnen we laten zien wat we kunnen

Minder kosten, meer leads

We zien heel vaak dat ondernemers zelf een Adwords account hebben proberen in te richten en dit helaas helemaal verkeerd hebben gedaan. Ze adverteren in de verkeerde regio, met te brede zoekwoorden en geven geld uit aan onnodige kliks. Door de campagne bij ons onder te brengen weet je zeker dat we alles goed inrichten en dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Adwords rapportage toolTransparante rapportages & meekijken

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan het Google Adwords account zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de campagne hebben ingericht.

Daarnaast hebben we een zeer overzichtelijk live rapportgedashboard waarmee je 24/7 een zeer duidelijke rapportage over de live resultaten kan inzien. Deze rapportage haalt de gegevens niet alleen uit Adwords, maar we koppelen ook Google Analytics en Google Console voor je zodat je ook kan zien hoe je website presteert in de organische resultaten.

Voor de zekerheid sturen we je deze rapportage elke maand even per mail zodat je niet vergeet te kijken hoe het gaat.

Onze Adwords pakketten

 

Pakket Lokaal

Pakket Regionaal

Pakket Landelijk

Set-upkosten

€ 300,- eenmalig

€ 400,- eenmalig

€ 500,- eenmalig

Kliktegoed per maand

€ 220,00 p/m

€ 315,00 p/m

€ 700,00 p/m

Beheervergoeding

€ 130,00 p/m

€ 185,00 p/m

€ 300,00 p/m

Max. advertentiegroepen

2

8

16

Max. Advertenties

4

16

32

Max. Trefwoorden

20

80

160

Dekking

Lokaal (plaats e.o.)

Regionaal (provincie e.o.)

Landelijk (Nederland)

Minimale looptijd

3 maanden

3 maanden

3 maanden

24/7 Rapportage Dashboard

Inbegrepen

Inbegrepen

Inbegrepen

  Offerte aanvragen  Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Groter pakket nodig?

Uiteraard is het mogelijk om (veel) grotere campagnes door ons te laten bouwen en beheren. Neem contact op voor een offerte op maat

Ja, ik wil meer

weten over Adwords

Wil je snel weten wat voor Adwords campagne we voor je kunnen opzetten en wat de mogelijkheden zijn om direct hoog in Google te scoren? Vraag dan nu snel je Adwords offerte hier aan en we sturen je zo snel mogelijk een compleet overzicht.

 • Binnen 2 uur een offerte
 • Uitgebreide informatie
 • Geheel vrijblijvend
 • Geen lange contracten
 • Persoonlijk advies & maatwerk

Wij beheren al meer dan 100 adwords-campagnes voor verschillende MKB ondernemers

Reviews

Mirela Petrova: "Extremely helpful, will definitely recommend!"  *****

Odette van Eden: "Wat een fijn bedrijf dit!"  *****

Paul Brouwer: "De ondersteuning is perfect en snel"  *****

Ernie Bodegraven: "Ik ben heel tevreden over het resultaat"  *****

Officieel Google Partner

Wij zijn officieel Google Partner. Dat betekent dat onze Adwords specialisten elk jaar hun Adwords examens moeten afleggen. Hiermee garanderen we kwaliteit campagnes tegen minimale kosten.

 

Meer informatie over onze Adwords pakketten?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!