Offerte aanvragen

Cases: Keiharde cijfers
als bewijs

Meer conversies tegen lagere kosten.

Hooghlanden Makelaars

Google Ads

276% meer conversies

Het ervaren team van Hooghlanden Makelaars is werkzaam in de omgeving van Den Haag. Hieronder vallen plaatsen als Rijswijk, Scheveningen, Westland, Voorburg en Zoetermeer. Ze zijn al bijna twintig jaar lid van NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs) en werken op basis van no cure, no pay. Klanten betalen pas op het moment dat de verkoop voltooid is.

Ads
Bekijk deze case

StudiecentrumC2

Google Ads

CPA kosten 61% gedaald!

kosten per conversie zijn gedaald met 61%​Bij StudiecentrumC2 bieden ze leerlingen ondersteuning bij het leren. Je kunt er terecht voor bijles, huiswerkbegeleiding, coaching en training. Ze hebben locaties in Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Zeewolde en Zwolle. Bij dit studiecentrum leer je te leren. Iedere leerling krijgt Bij StudiecentrumC2 begeleiding en uitleg op maat. Alle leerlingen zijn welkom bij dit enthousiaste en ervaren team van, van basisonderwijs tot en met het HBO.

Website
Ads
Bekijk deze case

Full Option

Google Ads

201% meer conversies

Of het nu gaat om beveiliging, audio, performance of comfort. Full Option gaat samen met jou de perfecte oplossing vinden voor jouw auto. Ze zijn al meer dan 17 jaar ‘optiespecialisten’. Dit betekent dat ze jouw auto, groot of klein, jong of oud, elke optie kunnen bieden die jij maar wilt. Dit doen ze dagelijks met alle zorg en precisie alsof het hun eigen auto is.

Ads
Website
Bekijk deze case

Zwets Vastgoedmanagement

Google Ads

230% meer conversies

Zwets Vastgoedmanagement is gevestigd in Amstelveen en actief in de randstad. Ze beheren ruim 3000 appartementen en ze zijn nog steeds groeiende. Als vastgoedbeheerder bieden zij diensten aan als VvE beheer, technisch beheer en kunnen zij als onafhankelijke partij alle zaken regelen rondom servicekosten.

Ads
Website
Bekijk deze case

Nilfisk-shop

Google Ads

ROAS, stijging van 42,71%

Zoals de naam al doet vermoeden is Nilfisk-shop officieel partner van Nilfisk stofzuiger. In de webshop verkopen zij stofzuigers in alle soorten en maten inclusief accessoires, toebehoren en stofzuigerzakken. Naast hun modellen speciaal voor de consument bieden ze een breed assortiment aan professionele bedrijfsstofzuigers en rugstofzuigers. De missie van Nilfisk luidt als volgt “om wereldwijd duurzame reiniging mogelijk te maken om de kwaliteit van leven te verbeteren”

Ads
Nilfisk-shop

Vloerverwarming Cuijk

Google Ads

Meer conversies tegen lagere kosten

Vloerverwarming Cuijk is uw installatiebedrijf voor de complete installatie van vloerverwarming. Gespecialiseerd in diverse aanlegmethodes en actief in heel Nederland. Vloerverwarming Cuijk zorgt voor het ideale binnenklimaat. 

Ads
Vloerverwarming Cuijk