Offerte aanvragen

Google Ads Remarketing

Jouw bedrijf opvallend onder de aandacht met banners.

Banners weergeven in het Display netwerk van Google

Remarketing is een effectief marketingmiddel om bezoekers van jouw website nogmaals te bereiken via banners in het display netwerk van Google. Heeft jouw websitebezoeker zijn aankoop niet afgerekend of zich niet ingeschreven voor een cursus en wil je hen nogmaals bereiken? Met remarketing presenteer je hen opnieuw jouw aanbod, met een op maat gemaakte boodschap.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat is Remarketing?

Met remarketing kan je mensen bereiken die jouw website al eens hebben bezocht, met een op maat gemaakte boodschap. Remarketing kan je zien als een ‘tweede kans’ om nogmaals met jouw websitebezoeker in contact te komen. Door middel van remarketing toon je eerdere bezoekers gerichte advertenties in het Display netwerk van Google. Met de juiste instellingen en professionele banners kan remarketing je helpen om van een bezoek een conversie te maken.

Remarketing biedt extra kansen

Maar liefst 96% van al jouw website bezoekers doet niet wat jij hoopt te bereiken; een offerte aanvragen, een product bestellen of een formulier invullen enz. Laat je deze bezoekers dan weer ‘verdwijnen’ en ga je direct opzoek naar nieuwe leads? Dat is zonde, 96% is een enorme groep met interesse. Remarketing biedt je een extra kans hen toch een offerte te laten aanvragen, een product te laten bestellen of een formulier in te laten vullen. Mits een remarketing campagne goed staat ingesteld, maar daar zorgen wij voor!

Tijd voor wat extra exposure via banners?

Vraag direct een offerte aan.

Ja, Stuur mij jullie aanbod!

★★★★★

Restora

Thomas Kwak

Vrijdag online heeft voor mijn bedrijf in vastgoedonderhoud Restora de website www.restora.nl gebouwd, het is een mooie site geworden, misschien net zo belangrijk is dat Hella Roelofs ervoor heeft gezorgd dat mijn site zeer goed te vinden is en daar ben ik helemaal zeer tevreden over, overal verdienen ze naar mijn mening dus zeker 5 sterren als bedrijf.

★★★★★

Onderwijs Interim Desk

Robert Heideman

Vrijdagonline kunnen we bij iedereen aanbevelen. Ze maken waar wat ze beloven.

★★★★★

Hofstede de Middelburg

Marloes Freschi - Timmer

"Ontzettende goede ervaring met vrijdag online. Ze staan altijd voor je klaar, helpen je waar nodig, zijn professioneel en snel. Binnen nog geen 2 weken was alles rond en geregeld. Absolute aanrader!!!Ook de nazorg is perfect."

Ja, stuur mij vrijblijvend

een remarketing offerte

  • Binnen 2 uur reactie
  • Makkelijk online accorderen
  • Uitgebreide informatie
  • Geheel vrijblijvend
  • Ruim 1.500 klanten
  • Gem oordeel: 4.8 van 5
  • Binnen 2 week online