Offerte aanvragen

Een perfecte tekst
fluistert om aandacht

Laat je teksten schrijven door onze Content Queen

De structuur, teksten en inhoud op jouw website perfect ontwikkeld.

Professioneel geoptimaliseerde structuur & content

Wil jij dat jouw website wordt voorzien van een goed doordachte pagina-structuur waarbij jouw bezoekers in het menu precies weten waar ze op moeten klikken? En wil je dat ze vervolgens worden geënthousiasmeerd door perfect geschreven teksten, goed bedachte content en perfect passende foto's en illustraties? Dan zijn onze website contentpakketten dé uitkomst!

Jouw WebContent pakket van ons.

Wij hebben al honderden websites voorzien van een duidelijk menu en navigatie waarmee we de bezoekers informeren, enthousiast maken en verleiden tot het doen van een online aanvraag of aankoop. Ook voor jouw website kunnen we - samen met jou - de beste menustructuur en bijbehorende content voor je bedenken, maken en plaatsen op jouw (nieuwe) website. Dit zorgt ongetwijfeld voor meer succes van jouw website!

Fase 1: Bedenken

In een uitgebreid interview vragen we je het hemd van je lijf om meer te weten te komen over jouw bedrijf, je klanten, je markt en de diensten/producten die jij aanbiedt.

Fase 2: Structuur

Aan de hand van het interview en onze ervaring zetten we de structuur van jouw pagina's neer en schetsen we de menu-indeling voor jouw website. Het resultaat is een logische en aantrekkelijke indeling van jouw website pagina's, koppen en formulieren.

Fase 3: Schrijven, schrappen en herschrijven

Vervolgens creëren we de content voor jouw website. In de meeste gevallen zal dit gaan om teksten over jouw bedrijf, jouw diensten en contactgegevens. De content kan daarnaast uiteraard ook bestaan uit testimonials, blogs en klantcases. Alle teksten om jouw bedrijf nog beter in de markt te zetten.

Offerte aanvragen

 

Niet klikken

Klik niet op onderstaande knop

Hier niet klikken