Offerte aanvragen

Met slimme content maken we jouw website beter vindbaar op belangrijke trefwoorden

Inclusief grondige analyse en duidelijke rapportage

SEO-boost inclusief 3 effectieve landingspagina's

Naast alle basisbenodigdheden zoals het inrichten van Google Analytics, Google Searchconsole en Google mijn Bedrijf gaan we verder. We gaan een uitgebreid trefwoordonderzoek doen naar veelgebruikte zoekwoorden voor jouw diensten. Aan de hand van dat onderzoek doen we een 0-meting om je posities in de zoekmachines te bepalen. Daarna schrijven we 3 effectieve landingspagina’s die zijn geoptimaliseerd voor de belangrijke trefwoorden.
Eenmalig: € 950,-

SEO Contentpakket offerte ontvangen

Inclusief SEO-startpakket

Ons SEO-startpakket zorgt ervoor dat je website optimaal is ingesteld om te kunnen beginnen met SEO. Daarom is het startpakket een verplicht onderdeel voordat we verder kunnen met het SEO contentpakket. In het startpakket koppelen we alle Google diensten aan je website en koppelen we de Google diensten én je website aan onze overzichtelijke Onlinemarketing rapportage.

Interview t.b.v 6 te kiezen keywords

In het SEO contentpakket starten we met een (telefonisch) interview waarin we je bedrijf en diensten beter leren kennen. Hiermee kunnen we beter bepalen welke 6 trefwoorden mogelijk effectief kunnen zijn en waar we ons op kunnen richten. Op basis van dat interview gaan wij in de Google statistieken bekijken op welke 6 trefwoorden gezocht wordt en op welke manier we de landingspagina's kunnen inrichten.

0-meting

Aan het begin van de campagne starten we met een 0-meting om te bekijken of je nu ook al in de zoekresultaten staat met de trefwoorden die we hebben uitgekozen. Zo kunnen we na verloop van tijd de effecten van de SEO-content meten.

Landingspagina's schrijven en optimaliseren

Om hoger in Google te komen is het natuurlijk belangrijk dat je (zo veel mogelijk) landingspagina's hebt die zijn geschreven voor zowel de bezoekers als Google. Dat betekent dat we rekening houden met de trefwoorden die voldoende terug moeten komen op de juiste plekken in de juiste hoeveelheden. Maar daarbij houden we er ook rekening mee dat de tekst prettig moet zijn voor potentiele bezoekers. Immers deelt Google boetes uit aan websites die landingspagina's vol zetten met trefwoorden. Wij vinden de juiste balans.​

SEO Offerte ontvangen

Als je het formulier hiernaast invult nemen we contact met je op om je uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen, wat je hiervan mag verwachten en met welke kosten je rekening kan houden. Vervolgens sturen we je een SEO offerte afgestemd op jouw situatie.

  • Geheel vrijblijvend
  • Toegespitst op jouw situatie
  • Tarieven en pakketten
  • Geen lange contracten
  • Persoonlijk advies & maatwerk