Offerte aanvragen

Alles in, op en aan je website optimaal ingesteld voor perfecte SEO start

Tijdelijk slechts € 450,- eenmalig

Google; Mijn Bedrijf, Console en Analytics

Met ons SEO start-pakket stellen we eenmalig alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid. Hierdoor ben je meteen aangemeld op alle belangrijke diensten van Google om beter gevonden te worden. Met Google Analytics en Google Search Console kan je vanaf dag 1 in de gaten houden waar je bezoekers vandaan komen. Met Google Mijn Bedrijf en Maps is je website direct goed vindbaar in de zoekresultaten. De metainstellingen optimaliseren we zodat je een echte SEO start maakt.

SEO offerte ontvangen

Compleet SEO Startpakket voor een vliegende start:

Koppelen en instellen Google Analytics

Koppelen en instellen Google Search Console

Koppelen en instellen Google Mijn Bedrijf

Koppelen en instellen Google Maps vermelding

Sitemap koppelen met Google Search

Instellen SEO meta-instellingen homepage

Optimaliseren SEO teksten homepage

Live SEO dashboard

Je website gekoppeld aan alle SEO-platforms

Voor slechts € 450,- gaan we een hele dag met je website bezig om deze beter vindbaar te maken. Dat doen we o.a. door je website te koppelen met Google Analytics, Google Search Console, het inrichten en koppelen van Google Mijn bedrijf, Het koppelen van je website sitemap in Google Search en het optimaliseren van je meta-instellingen. Daarbij optimaliseren we ook nog eens de teksten op je homepage voor jouw belangrijkste trefwoord.

Alles in 1 x goed ingesteld

We zien dat veel ondernemers na het lanceren van hun website weinig tijd besteden aan het vindbaar maken van hun website. Het is te vergelijken met een winkel openen en niemand vertellen waar de voordeur zit. Zonde! Daarom bieden wij aan om eenmalig alles optimaal in te stellen op alle mogelijke manieren om je website direct bekend te maken op alle diensten van Google.

100% inzicht en transparant

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan de Google Mijn Bedrijf, Analytics en Console accounts zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de platforms hebben ingericht.

Daarnaast kan/mag je ons altijd bellen en helpen we je om de gegevens in jouw eigen Google Analytics en Search Console te begrijpen, zodat je altijd zelf kan zien hoe het gaat met de resultaten.

 

Je website helemaal klaar om beter gevonden te worden?

Vraag direct een offerte aan.

Ja, Stuur mij jullie aanbod!

★★★★☆

Menage III

Bram Lorens

"Het duurde best een paar weken, maar we zien nu echt de posities flink verbeteren. Goed bezig hoor!"

★★★★★

Velden VVE Beheer

Saskia Grijpstra

"Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij vrijdag online en ze helpen me ook echt met passie. Ik zie dat we al beter te vinden zijn in Google"

★★★★★

Gulsever

Mustafa Gulsever

"Vriendelijk, professioneel en zeer goede service. TOP!"

SEO Offerte ontvangen

Als je het formulier hiernaast invult nemen we contact met je op om je uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen, wat je hiervan mag verwachten en met welke kosten je rekening kan houden. Vervolgens sturen we je een SEO offerte afgestemd op jouw situatie.

  • Geheel vrijblijvend
  • Toegespitst op jouw situatie
  • Tarieven en pakketten
  • Geen lange contracten
  • Persoonlijk advies & maatwerk