Online Marketing Groningen

Websites / Webshops / Google Ads & SEO

Als je zoekt op online marketing in Groningen vind je Ons. Wij bedienen we inmiddels meer dan 1.500 klanten in heel Nederland. Wij bouwen succesvolle websites, webshops en online marketing campagnes met Google Ads (Adwords). Samen met 6 enthousiaste collega's die elk hun eigen specialiteit hebben, staat jouw online marketingteam voor je klaar.

1523

Klanten

1614

Domeinnamen

12

Provincies

511

Steden

Online Marketing Groningen:

adverteren op google rapportageWij bouwen, beheren én optimaliseren jouw campagne

Veel online marketing bureaus bieden contracten van minimaal een jaar aan... Omdat wij jou de gelegenheid willen geven om het effect van een Google campagne te ervaren werken we altijd met een minimale looptijd van slechts 3 maanden. Daarna kan je gewoon per maand opzeggen. Zo kan je m.b.v. de rapportages zien of adverteren in Google rendabel voor je is, maar zit je er niet meteen een jaar aan vast. Al meer dan 100 ondernemers hebben ervoor gekozen om hun Adwords campagne aan ons uit te besteden. 

MEER INFORMATIE

Online Marketing Bureau Groningen
Websites / Webshops / Online Marketing

Professionele Websites
Vanaf € 750,-

Vanaf € 750,- bouwen we websites die technisch zijn geoptimaliseerd voor Google, snel laden en de bezoekers converteren. Uiteraard met geavanceerd CMS.

Bekijk website aanbod

Professionele Webshops
Vanaf € 799,-

Wij bouwen complete webshops met ideal, productpromoties, kortingsbonnen en een converterend design dat ervoor zorgt dat zo veel mogelijk bezoekers overgaan tot bestellen.

Bekijk webshop aanbod

Google Adwords Campagnes
Vanaf € 130,- per maand

We bieden 3 verschillende Adwords pakketten aan: small, medium en large. Of je nu regionaal of landelijk wilt adverteren, we hebben er een passend pakket voor.

Bekijk Adwords aanbod

SEO-startpakket
€ 450,- eenmalig


Met ons SEO pakket stellen we eenmalig alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid. Hierdoor ben je meteen aangemeld op alle belangrijke diensten van Google om beter gevonden te worden. Met Google Analytics en Google Search Console kan je vanaf dag 1 in de gaten houden waar je bezoekers vandaan komen. Met Google Mijn Bedrijf en Maps is je website direct goed vindbaar in de zoekresultaten.

Meer informatie

Klikt op de eerste 2 resultaten

80%

Klikt op het 3e en 4e resultaat

15%

Klikt op de resultaten 5 t/m 10

5%

Online Marketing Bureau Groningen: VrijdagOnline

Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden en kosten van online marketing vanuit ons bureau in Groningen? Dan ben je van harte welkom bij ons kantoor in Groningen. Als Online Marketingbureau hebben we al ruim 1.500 klanten in heel Nederland, waarvan de meeste uit de randstad. Even bellen en mailen om een idee te krijgen is ook altijd mogelijk.

Contact opnemen

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!