Remarketing Campagne

Jouw bedrijf opvallend onder de aandacht met banners.

Nog meer conversies via jouw website..

Wij bouwen voor jou een
complete remarketing campagne!

Remarketing is een effectief marketingmiddel om bezoekers van jouw website nogmaals te bereiken. Heeft jouw websitebezoeker zijn aankoop niet afgerekend of zich niet ingeschreven voor een cursus? Met remarketing confronteer je hen opnieuw met jouw aanbod, met een op maat gemaakte boodschap.

Vrijblijvende Remarketing Offerte Aanvragen

Wat is Remarketing?

Met remarketing kan je mensen bereiken die jouw website al eens hebben bezocht, met een op maat gemaakte boodschap. Remarketing kan je zien als een ‘tweede kans’ om nogmaals met jouw websitebezoeker in contact te komen. Door middel van remarketing toon je eerdere bezoekers gerichte advertenties. Met de juiste instellingen en professionele banners kan remarketing je helpen om van een bezoek een conversie te maken.

Remarketing biedt extra kansen!

Maar liefst 96% van al jouw website bezoekers doet niet wat jij hoopt te bereiken; een offerte aanvragen, een product bestellen of een formulier invullen enz. Laat je deze bezoekers dan weer ‘verdwijnen’ en ga je direct opzoek naar nieuwe leads? Dat is zonde, 96% is een enorme groep met interesse. Remarketing biedt je een extra kans hen toch een offerte te laten aanvragen, een product te laten bestellen of een formulier in te laten vullen. Mits een remarketing campagne goed staat ingesteld, maar daar zorgen wij voor!

Ons Remarketing Pakket

 

Remarketing Pakket

Set-upkosten

€ 300,- eenmalig

Beheervergoeding

€ 130,- per maand

Kliktegoed Google

Zelf bepalen [wij adviseren]

Aantal banners

4 Unieke banners

Aantal lijsten

2 targetting lijsten

Minimale looptijd

3 maanden

24/7 Rapportage Dashboard

Inbegrepen

  Remarketing Offerte aanvragen


Jouw eigen Remarketing Specialist

Bij VrijdagOnline krijg je altijd een eigen remarketing marketing specialist. Samen met deze specialist doorloop je het hele remarketing traject. Wij starten altijd met een intake om de wensen en de doelen van een campagne te bespreken. Daarna zal jouw eigen specialist de campagne gaan bouwen en krijg je deze gepresenteerd. Akkoord? Dan gaat de remarketing campagne pas live. Na livegang zullen wij jouw campagne bijsturen en waar nodig optimaliseren. Jij hoeft alleen te genieten van extra conversies!

1: Intake & Onderzoek
Op wie gaan we ons richten?

We beginnen met een uitgebreide intake. Welke bezoekers wil jij nogmaals bereiken? We onderzoeken de mogelijkheden en bespreken de opzet van de remarketing campagne.

2: Bouwen & Preview
Wij gaan jouw campagne bouwen

Wij bouwen jouw complete remarketing campagne, op basis van onze ervaring en jouw wensen. Na de bouw presenteren wij jouw campagne. Ben je akkoord? Dan gaat de campagne pas live. 

3: Optimaliseren & Bijsturen
Jouw campagne nóg succesvoller maken

Na livegang houden houdt jouw persoonlijke specialist de campagne in de gaten. Wij geven jou maandelijks terugkoppeling en optimaliseren de campagne om nog meer conversies te krijgen!

Ja, ik wil graag

informatie over remarketing

In een uitgebreide en vrijblijvende analyse onderzoeken we jouw Google Ads account om er achter te komen wat er niet goed gaat, hoe we dat voor je kunnen verbeteren en wat jou dat kan opleveren. Pas als jij een 'go' geeft gaan we uiteraard met jouw Google Ads account aan de slag om de verbeteringen door te voeren.

  • Uitgebreide analyse
  • Duidelijke verbeterpunten
  • Geheel vrijblijvend
  • Geen lange contracten
  • Persoonlijk advies & maatwerk

 

Wij beheren al meer dan 150 adwords-campagnes voor verschillende MKB ondernemers

 

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!