Trots op honderden tevreden klanten

Reviews, ervaringen & beoordelingen

1064

Klanten

1123

Domeinnamen

12

Provincies

511

Steden

 

 

Bekijk hier de reviews op Google Business

Bekijk hier de reviews op Facebook

Enkele reviews en beoordelingen van onze klanten

Wij vragen alle klanten om een review over onze samenwerking achter te laten. Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze klanten.

Marc Boelhouwer - MedLaser

Naaldwijk

"Wij wilden met onze site een specifieke, professionele uitstraling. Het team van vrijdagonline heeft dat heel goed opgepakt. We zijn dan ook erg tevreden met het uiteindelijke resultaat!"

Hanneke Adam - Mendistrict Oost

Zeewolde

"Volle tevredenheid! Heel fijn programma om mee te werken. Heel erg duidelijk en er is heel veel mogelijk. Het enige minpuntje vond ik dat de header in format Wide niet kleiner gemaakt kan worden. Maar verder? Top! Ondersteuning is ook prima."

Fatih Arslan - Climax Autoglas

Noordwijkerhout

Vrijdagonline is een gestructureerd bedrijf die voor een klein bedrag toch een website kan realiseren met alles erop en eraan. De communicatie is goed en de afspraken worden nagekomen. Wij bevelen het zeker aan.

Lex Wobma - Wobma Organisatie Advies

Amsterdam

VrijdagOnline 'bouwt' niet alleen prachtige websites voor een meer dan schappelijke prijs ! De (na)service is ook uitstekend en zeer klant vriendelijk ! Bent u voornemens een website te laten maken dan wel te vernieuwen beveel ik VrijdagOnline ten zeerste aan!!

Anne Marie Bruin - Curacao Seru Coral

Epen

Prima werk verricht en snel antwoord bij vragen. Ik ben zeer tevreden.

J.Blaauw - Rotbrink BV

Ommen

Een goed product, duidelijke instructies en afspraak is afspraak. Kortom goede dienstverlening en een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Willemien Veldman-Marsman

De Bilt

Het eerste mailtje aan Vrijdagonline was amper de deur uit na mijn zoektocht in cyber naar een geschikte websitebouwer of ik kreeg een telefoontje. VrijdagOnline. Prettig gesprek, adequate informatie ook. Luttele seconden later een duidelijke offerte. Sinds gisteren is de site in de lucht, daarnet heb ik eens even voorzichtig in de krochten ervan gekeken via het beheersysteem. Goed werk! En aan publieks zijde precies wat ik wil, dankzij de visie van Volta op mij en mijn site.

Afke Bohle - Voeling

Den Dolder

Vrijdagonline heeft ervoor gezorgd dat mijn website snel en naar wens online stond. De communicatie verliep vlot en prettig. Fijn, de duidelijke handleiding die na afloop is bijgevoegd!

Jordy Schuurman - Schuurman SAA

Amstelveen

Wij hebben onze website laten maken via Vrijdagonline. We zijn erg tevreden met de resultaten. Hetzelfde geldt voor de snelle service!

Thea Beentjes - Samso

Hoorn

Plezierig samenwerken met VrijdagOnline.nl! Ze denken mee, en zijn flexibel. Het proces van een nieuwe website en huisstijl maken is prima verlopen dankzij Vrijdagonline.

Migiel Verkerk - BruiLove.nl

Amsterdam

Met veel plezier heb ik met Vrijdagonline samen gewerkt. Mede dankzij de goede adviezen en de persoonlijke benadering van Vrijdagonline ging het maken van de website heel makkelijk. Dit heeft geresulteerd in een mooie en duidelijke website voor een wedding & eventplanner. Vrijdagonline  hartstikke bedankt, mocht er ooit getrouwd worden weten jullie mij te vinden.

Fred van Egmond - Van Egmond Pos

Maarssen

Bedankt voor het maken van mijn website het ziet er prachtig uit compliment. Nog de beste wensen en veel gezondheid.

Jan Siemons - Stichting (ex) Hartpatienten

Spijkenisse

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Vrijdagonline. "Gelukkig zijn we dagelijks online en niet alleen op vrijdag". De samenwerking met de adviseur was uitstekend. Het aanleveren van de teksten en foto's ging op een zeer eenvoudige manier en er wordt prima meegedacht over de vormgeving. Kortom het is top en de website ziet er prima uit. Bedankt voor de zeer snelle service.

Lisanne Huizingh - Tint project internet

Groningen

Complimenten aan vrijdag online! Zeer heldere communicatie en een snelle oplevering! Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk.

Mark Fluitman - Precise & Wise Juristen

Rucphen

VrijdagOnline is een zeer deskundige website maker. Ze beschikken namelijk over de kennis en creativiteit om een mooie en aansprekende website te bouwen. Daarnaast is de service heel snel, ze zijn klantvriendelijk en professioneel. Ten slotte hebben ze een goede prijs kwaliteit verhouding. Al met al een echte aanrader!

Vincent Kolstein - NOVO

Groningen

Voor het symposium en het boek Aangeboren en aangeleerd van NOVO heb ik een aparte website via Vrijdagonline aangemaakt. Ik ervaar Vrijdagonline als een betrouwbare en proffesionele dienstverlener die erg flexibel is een uitstekende value for money biedt.

Peter Jonker - Peter Jonker Piano's

Groningen

"Vrijdagonline is wat mij betreft een TOP bedrijf. Mijn teksten en afbeeldingen bleken niet goed verzonden naar Vrijdagonline en daar kwam ik na bijna 1 1/5 week achter. Desondanks was mijn site toch binnen de gestelde tijd van 14 dagen klaar. Top,top, top......! Ook aftersales altijd direct en adequaat antwoord. Vrijdagonline heb ik ervaren als zeer betrouwbaar, snel en zeer prettig om mee te werken. "

Jan Schoot - Diensten Service Nederland

Arnhem

"Een net bedrijf met een goede prijs en kwaliteit verhouding.
De moeite waard "

Pieter Vleeming - Vleeming Incassobureau

Arnhem

"Goede snelle service prima gedaan."

Sarah Pattiasina - Makelaardij SEM BV

Groningen

"De samenwerking met Vrijdagonline heb ik als zeer prettig ervaren. Ze zijn goed te bereiken, geven snel antwoord en denken goed met je mee!! Inmiddels heb ik twee websites door vrijdagonline laten maken www.huiszoektkoper.nl en www.koopuwvakantiehuis.nl
De reacties die ik op de sites krijg zijn zeer positief!"

Pascal Janssen - Fluid Green BVBA

Belgie

"Toppertjes! Super service, lekker snel antwoord op je vragen, heerlijk om mee te werken."

Femke Mesman - Massagepraktijk Fijne Kneepjes

Lisserbroek

"Ik ben zeer enthousiast over VrijdagOnline. Binnen twee weken had ik een erg mooie, passende, professionele website voor mijn massagepraktijk, en dat voor weinig geld. Het CMS vind ik heel duidelijk en het contact met VrijdagOnline prettig. Zeker een aanrader!"

Gabrielle Vermeulen - Coachingsbureau In gesprek met Gabrielle

Maarssen

"De service van Vrijdag Online is accuraat, snel en zeer klantgericht. Omdat ik zelf snel teksten, logo en foto's kon aanleveren, was mijn site binnen anderhalve week klaar tegen een super aantrekkelijke prijs. Een feestje om zo samen te werken. Dank jullie wel!"

Michel Westerveld - AM Advies & Begeleiding

Den Helder

"De samenwerking met VrijdagOnline.nl is prettig en informeel. Ik zal VrijdagOnline.nl zeker aanbevelen binnen mijn netwerk” Ze hebben ons een perfecte site geleverd!"

Linda Jacobs - Paardenfokkerij De Kymmelshof

Peize

"De samenwerking met Vrijdagonline.nl was geweldig, erg duidelijk en behulpzaam. Ook wanneer er later problemen waren werden we erg professioneel geholpen en onze site is uiteindelijk erg kleurrijk en mooi geworden. een genot om mee te werken."

Anne Wever - Taxi Centrale Atlas

Annen

"De samenwerking met VrijdagOnline.nl was boven verwachting, wanneer je contact met hun zocht, per telefoon of mail werd er steeds binnen de kortste keren door hun gereageerd."

Ook een tevreden klant worden?

Herman Savenije - Savenije Training & Advies

Nijeberkoop 

“De samenwerking met VrijdagOnline.nl heb ik ervaren als zeer persoonlijk en behulpzaam. Ook de adviezen en suggesties blijken achteraf goed te zijn geweest en daar ben ik zeer tevreden over. Ik heb vrijdagOnline.nl ervaren als luisterend, snel en zorgvuldig. Een aanrader."

Riana Gerrits - H.G.M. BV Ventilatiesystemen

Heemskerk

"De samenwerking met VrijdagOnline.nl is ons prima bevallen. Alles goed en snel geregeld voor een aantrekkelijke prijs. Zeker een aanrader!"

Lia Tilon - Tilon Trainingen & coaching

Hoorn

"De samenwerking met VrijdagOnline.nl verliep soepel en professioneel, maar vooral vlot. Binnen no-time had Tilon Trainingen een prachtige website met precies de juiste uitstraling."

Bettina Bennecke - Go4Advice Communicatiebureau

Sneek

"Ik heb de samenwerking met VijdagOnline.nl als professioneel, ongecompliceerd en strak ervaren. Door een goed voorbereid proces verloopt de uitvoering bijna foutloos. Ook kleine 'extra's' en additionele wensen worden prompt omgezet. Voor wie een standaardiseerde maar toch functionele en moderne website wil zeker aan te bevelen."

Robby Sens - Hovotrans International transportbedrijf

Klazienaveen

“De samenwerking met VrijdagOnline.nl heeft ons een professionele site opgeleverd waar iedereen plezier van heeft!”

Mirjam Timmerman - Timmerman Makelaardij

Goes

"De samenwerking met VrijdagOnline.nl is ons erg goed bevallen. We hebben twee websites door Vrijdagonline.nl laten bouwen en zijn daar uitermate tevreden over. Vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Bovendien waren ze geduldig en konden ze zaken ook aan iemand met weinig verstand van zaken duidelijk uitleggen. De websites zijn naar volle tevredenheid opgeleverd en bovendien binnen de afgesproken tijd. Al met al een fijne samenwerking"

Saskia van Velden - De Cirkel Bewindvoering

Den Haag

"De samenwerking met Vrijdagonline.nl is prima bevallen. Ze zijn snel en servicegericht . Ik ben ontzettend blij dat ik nu een professionele website heb met vele extra's die bovendien scherp geprijsd is. Een echte aanrader dus!"

Tom van Liere - Ambutraining

Dordrecht

"We zijn zeer tevreden over de samenwerking en uitvoering van Vrijdagonline.nl. We beschikken nu over een professionele en overzichtelijke site. Tevens heeft Vrijdagonline onze logo vernieuwd en ook hierover zijn we zeer tevreden. Men is duidelijke en correct! Top"

Oerlemans BV Schoonmaakbedrijf

Haarlem

"is geweldig! Het concept is super handig en werkt zeer gemakkelijk! Zelfs wij konden het. Resultaat: een super strakke, professionele website. Thanks! "

Dick Lammertink - Finance4zzp Financieel adviesbureau

Arnhem

"De samenwerking is zeer goed bevallen en hoop dat we de zakelijke relatie lang mogen voortzetten. Vrijdagonline is enorm klantgerichtheid en denkt gevraagd en ongevraagd mee en geeft advies om de site performance te verbeteren. VrijdagOnline.nl verdiept zich in uw situatie en dankzij het goed werkende CMS is de inhoud van onze website eenvoudig up to date te houden.

Finance4zzp heeft ook een stukje maatwerk laten bouwen door VrijdagOnline.nl zodat de klanten volledig digitaal bediend kunnen worden in een klantenportaal. Gelijktijdig is er een digitale workflow voor intern gebruik. Hierdoor zijn de processen vereenvoudigd en beschikt finance4zzp over de belangrijkste "tool" voor haar bedrijfsvoering en een unique selling point.

Al met al een zeer tevreden klant."

Alain Mulder - Totaal VVE Beheer

Amsterdam

Alles verliep perfect. Door het formulier was het makkelijk en overzichtelijk om alle informatie voor de website aan te leveren. Ook gaven ze goed advies en stond onze website snel online.

Betty Wymenga - Meander psychotherapie

Bussum

VrijdagOnline.nl is een voor nieuwe klanten laagdrempelig bedrijf, dat transparant is in de voorlichting en een goede kwaliteit/prijsverhouding heeft. Je raakt als klant niet ondergesneeuwd in de eindeloze mogelijkheden van lay-out en technieken om een goede website te maken. Door een goed overzicht van keuzemogelijkheden te bieden, kan juist gemakkelijk een bij je bedrijf passende website gevonden worden. Ook de persoonlijke aanpak, telefonisch overleg, maakt het regelen van een website eenvoudiger dan je denkt.

B. Donkers - Donkers Timmerwerken

Gemonde

"Ik vond de samenwerking goed, wel even wennen dat veel via de mail gaat. Weinig telefoon gesprekken gehad."

Tomas Nijssen - Skihandel Heeze

Leende

Zeer prettige samenwerking, snel handelen en snel schakelen. Communicatie is ook goed, mocht je vragen hebben heb je VrijdagOnline.nl meteen aan de telefoon, of je vraag wordt snel beantwoord via een mail.

E.N.J. Gerritsen - GLT Interlift

Zeewolde

Zeer prettig werken met Vrijdagonline door de korte lijnen. Snel en to the point wat ons zeer goed is bevallen. Ook wij worden een lopend visitekaartje voor Vrijdagonline.

J. Zuidema - Jij Uitzendbureau

Groningen

Wij kunnen VrijdagOnline.nl zeker aanbevelen. We hebben een prachtige website gekregen voor een scherpe prijs. Door duidelijke instructies voor het aanleveren kon de website snel online worden gezet. Het systeem achter de website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Hierdoor is de website gemakkelijk te beheren voor iedereen. Tijdens het proces werd er snel gereageerd op onze vragen en werd er met ons meegedacht. Ook na de oplevering van de website is VrijdagOnline betrokken gebleven en voorzag ons van zoekmachine optimalisatie tips. Dàt is nog eens service. Al met al hebben wij de samenwerking als erg prettig ervaren.

Dhr. F. Tilmans - Rechtspraktijk Tilmans

Maastricht

Een professioneel bedrijf. Naar aanleiding van diverse vragen kreeg ik altijd spoedig een vriendelijk en service gericht antwoord.

Roy Hulst - Team Salaris administratiekantoor

Barendrecht

De dienstverlening van vrijdagonline is ons erg goed bevallen. Het CMS systeem werkt ook erg prettig en is zeer gebruiksvriendelijk.

Dat was een lange lijst referenties ...

085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, SEO & Online marketing in heel Nederland!