Vacatures

bij VrijdagOnline

2 x Google Ads Specialist (36 - 40 uur)

Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar onze online marketing diensten zijn wij per direct op zoek naar meerdere Google Ads specialisten. In deze functie bedenk, bouw en optimaliseer jij de Google Ads campagnes van onze klanten met als doel hun campagne effectiever en rendabeler te maken. Daarnaast zie jij up-sell mogelijkheden en weet jij samen met je collega’s de dienstverlening aan je klanten uit te bouwen.
Lees meer

3 x Accountmanager New Business  (36 - 40 uur)

Ben jij een echte salestijger, kick je op het sluiten van deals, weet je elke ‘nee’ om te buigen in een ‘ja’ en heb je flinke affiniteit met online-marketing (Google Ads, SEO, Social) en webdesign? Dan hebben we een geweldige uitdaging voor je. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een ambitieuze accountmanager die niet opgeeft en zijn targets (bijna) altijd haalt.
Lees meer

2 x Online Marketing Sales Consultant (36 - 40 uur)

UNIEKE KANS - Na ruim 1.800 websites te hebben opgeleverd voor klanten in heel Nederland en flinke naamsbekendheid te hebben opgebouwd als websitebouwer is het tijd voor onze volgende stap. Wij gaan de komende tijd vol inzetten op onze Online Marketing diensten met SEO, Content en Google Ads services. Daarom zijn wij per direct op zoek naar meerdere Online Marketing Sales Consultants die het in zich hebben om er samen voor te zorgen dat we de Online Marketing hofleverancier van het MKB in Noord Nederland Nederland worden.
Lees meer

3 x Stage allround webdesigner/vormgever

Ben jij een allround webdesigner/vormgever met gedegen kennis van front-end technieken als CSS, html en jquery en kan je een portfolio laten zien met goed doordachte logo- en huisstijl designs? Dan zijn wij hard op zoek naar jou. . Wij zoeken namelijk iemand die Adobe Photoshop kent als de binnenkant van z'n broekzak. Daarnaast moet je ook nog kunnen aantonen dat je een master bent in CSS en als het even kan ook nog in Javascript. Je vindt het leuk om uren te pielen om die ene <div> precies mooi te krijgen en kent alle Font systemen uit je hoofd!
Lees meer

2 x Online Marketing Stage (HBO+)

Heb jij nog geen instagram of SnapChataccount, en gebruik je nog SMS om je vrienden te chatten? Dan is deze stage niks voor jou. Wij zoeken namelijk iemand die mee gaat met de (Internet)tijd en weet wat er zich op internet afspeelt. Wanneer jij het interessant vindt om bedrijven te helpen om online succesvol te zijn hebben wij een zeer interessante stage voor je. Je wordt Online Marketing medewerker (stagiair) bij VrijdagOnline ... 

[Lees verder over deze stage]

 

 

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!