Veel gestelde vragen

FAQ

 

 

 

 

 

 

 

Vragen & antwoorden

Kosten

Ja. Je betaalt eenmalig € 599,- voor de bouw van de website. Daarnaast slechts € 15,- p/m voor de cms licentie, service, updates, backups, domeinnaam, hosting, emailadressen en onbeperkte telefonische ondersteuning die je krijgt. Verder betaal je helemaal niks!

Met deze € 15,- p/m zijn we een van de goedkoopste websitebouwers van Nederland

We hanteren geen opzegtermijn. Je kan dus ieder moment je website opzeggen. Uiteraard kan je dan gewoon je domeinnaam meenemen.

Onmogelijk. Bij ons niet en bij geen enkele andere aanbieder. Feitelijk betaal je namelijk altijd een bedrag per maand om een website online te hebben. Al is het alleen al voor de domeinnaam en hosting. Een website zonder maandelijkse kosten bestaat niet.

Je krijgt een volledige website met CMS en onbeperkt aantal pagina's. Daarnaast bevat je nieuwe websitesysteem tevens een apart design voor tablets en mobiele telefoons, zodat je website op elk apparaat geoptimaliseerd wordt!

Jouw website wordt in je eigen huisstijl opgemaakt in een van de 8 succesvol bewezen responsive design structuren. Wij plaatsen daarbij de teksten en afbeeldingen die jij hebt doorgegeven.

Je krijgt een onbeperkt aantal pagina's. Wanneer we de website bouwen vullen we 5 pagina's voor je en daarna kan je bij oplevering zelf onbeperkt uitbreiden.

Voor € 599,- krijg je al een heel complete website waarmee je jouw bedrijf professioneel kunt presenteren. Hierin zitten alle websitemodules inbegrepen. Daarnaast hebben we nog enkele extra diensten die we aanbieden.

Nee, helaas niet, maar we verwachten medio 2017 ook all-in webshops aan te kunnen bieden. Onze ontwikkelaars zijn daar nu mee bezig. Tot die tijd verwijzen we door naar LightSpeed

CMS Beheersysteem

Wij bouwen je website in het populaire Umbraco CMS. Kijk maar eens op: Website beheersysteem.

Dit is het makkelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat wij kennen. (en we kennen er echt heel veel). 

Nee! Zeker niet! Wordpress is te gevoelig voor hacks en inbraken. We krijgen dagelijks ondernemers aan de lijn van wie hun Wordpress site is geïnfecteerd met een virus. We hebben bewust gekozen voor het veiligere en meer stabiele Umbraco CMS dat dezelfde mogelijkheden biedt.

Ja, tot nu toe lukt het al onze klanten zonder al te veel moeite om zijn website zelf te beheren. Kijk hier maar eens hoe makkelijk het gaat: Demo beheersysteem

Daarnaast krijg je er een uitgebreide handleiding bij en kan je ons altijd bellen of mailen wanneer je een vraag hebt.

Bijna alles! Je kan pagina's aanmaken, teksten plaatsen en aanpassen, afbeeldingen vervangen, menuknoppen aanmaken, links maken, video's plaatsen etc etc. Zie ook: CMS beheersysteem

Nee. We hebben meer van dat soort klanten en daar hebben we van geleerd. Het systeem is zodanig ontwikkeld dat je niks zomaar kapot kan maken.

En mocht dat om wat voor reden toch gebeuren, dan kunnen wij dat repareren en in het ergste geval een backup terugzetten.

Ja, dat is geen probleem. Elke module kunnen we achteraf ook nog voor je inbouwen.

Hosting & domeinnaam

Geen probleem. Wij verhuizen jouw domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor je e-mail. Jouw e-mailadres kan je gewoon blijven gebruiken. Het is vanwege veiligheid en service van onze websites niet mogelijk bij je huidige hostingprovider te blijven. Door met 1 hostingpartij te werken kunnen wij je namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.

Ja, je kan je pakket uitbreiden, maar dat is waarschijnlijk niet nodig. Je krijgt namelijk meer dan voldoende schijfruimte voor een website met zoveel pagina's als je maar wilt en maar liefst 20 e-mailadressen.

e-mail mogelijkheden

Uiteraard, anders zou niemand klant bij ons worden. Nadat we je domeinnaam hebben verhuisd maken we de e-mailadressen aan die je wilt gebruiken. Dat kunnen dus ook de e-mailadressen zijn die je nu al gebruikt. het enige dat je dan even moet aanpassen, zijn de servergegevens in je mailprogramma.

Ja, geen probleem. Veel van onze klanten gebruiken Office365 of Google Suite. We stellen alles voor je in, zodat de mail rechtstreeks naar je cloudomgeving gaat.

Ja, geen probleem. Veel van onze (grotere) klanten hebben een eigen mailserver. We stellen alles zo in, zodat de mail rechtstreeks op jullie server wordt afgeleverd.

Zoekmachines & vindbaarheid

Ja, hij wordt zeker gevonden. Hoe hoog je gaat scoren is afhankelijk van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van jouw website goed zijn ingericht en dat de site zoekmachinevriendelijk is. Daarnaast kan je nog kiezen voor ons SEO pakket, waarmee we jouw website optimaliseren voor enkele trefwoorden waarop je hoog wilt scoren.

Ja. Je nieuwe website melden we aan bij alle zoekmachines.

Ja, we kunnen een gehele Adwords campagne voor je opzetten, beheren en ervoor zorgen dat je direct in de topresultaten staat.

Ja, het CMS beheersysteem voorziet in alle mogelijkheden om zelf je website vindbaarheid verder te verbeteren. Je kan dus zelf zaken als metadata, titles, keywords en urls instellen. Het systeem heeft zelfs een SEOchecker waardoor je per pagina kan controleren of alles goed staat ingesteld.

Ja, als je een gratis account bij Google analytics hebt, kan je deze heel eenvoudig koppelen aan je website. Vervolgens kan je alle bezoekersgegevens in Google analytics bekijken.

Layout en vormgeving

Ja, dat doen wij voor je aan de hand van de door jouw aangeleverde logokleuren. de website wordt geheel in jouw stijl opgemaakt.

Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten.

We bieden 1001 designmogelijkheden. Voordat we de website gaan bouwen nemen we sowieso even telefonisch contact op om het design te bespreken a.d.h.v. enkele voorbeelden.

Onze vormgevers kunnen dit goedkoop en professioneel voor jouw bedrijf verzorgen. Bekijk hier de mogelijkheden

Ja, we kunnen je huidige teksten en afbeeldingen gebruiken voor een website van VrijdagOnline. Je dient dan wel een nieuwe website door ons te laten maken op basis van één van de succesvol bewezen indelingen. Je kan je domeinnaam uiteraard gewoon behouden.

Geen probleem! Als enige aanbieder bieden wij gratis professionele foto's aan. Deze selecteren en bestellen we voor je op basis van de teksten die je hebt gestuurd. Ook bewerken we ze indien nodig voordat we ze op de website plaatsen.

Kwaliteit & veiligheid

Een website bouwen is niet zo moeilijk. Dat kan zelfs gratis. Maar ervoor zorgen dat de website snel, foutloos en vindbaar is, is een heel ander verhaal. Daar heb je een professioneel bureau voor nodig.

Wij zorgen niet alleen voor een technisch perfecte website, maar onze vormgevers maken er echt iets moois van en onze seo experts zorgen ervoor dat je website ook echt gevonden wordt.

Daarnaast staan wij elke werkdag vroeg op om de telefoon en e-mail te beantwoorden als je een vraag hebt over het beheersysteem of je e-mailinstellingen.

En dat allemaal voor zeer scherpe tarieven.

Ja. Net als de websites van Sony, de NSA en FBI kunnen professionele hackers vast ook jouw site wel hacken als ze hun best doen, want tegen de geheime professionele Chinese en Russische hackers is geen kruid opgewassen. Maar zolang je geen ruzie maakt met deze jongens is de kans nihil dat je site gehacked wordt. Wij updaten je software namelijk altijd met de laatste beveiligingsupdates en ook onze server is voorzien van strenge beveiliging.

Werkwijze

Na het aanleveren van je teksten en afbeeldingen rekenen wij slechts 1 week levertijd

Heel makkelijk!

Eerst vraag je hier een vrijblijvende offerte aan

1. Na akkoord nemen we contact op om het design te bespreken
2. Je krijgt een aanleverdocument waarmee je makkelijk je pagina's, afbeeldingen, teksten en overige inhoud bij ons kan aanleveren.
3. Aan de hand van de kleuren van je logo maken wij het design op in jouw huisstijl.
4. Wij bouwen de website, menu's en alle pagina's en gebruiken daarvoor de aangeleverde teksten en afbeeldingen. Je krijgt een volledig complete website.
5. We plaatsen de website op een previewlokatie waar je hem kan beoordelen
6. Na akkoord plaatsen we de website online en koppelen we je domeinnaam

Nee hoor, dat is niet nodig. Door onze effectieve werkwijze kan je je wensen eenvoudig aangeven via ons makkelijke aanleverdocument. Daarnaast overleggen we waar nodig via telefoon en e-mail. Wil je toch even langskomen om te overleggen? Geen probleem, maar laat het wel van tevoren even weten, dan plannen we dat voor je in.

Service en bereikbaarheid

Bij vragen kan je ons elke werkdag tussen 09:00 en 17:30 bereiken op: 085-4019161  of via sales@vrijdagonline.nl

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Adwords & Online marketing in heel Nederland!